Η έρευνα του ZipHealth βασίστηκε στις απαντήσεις 1,000 Αμερικανών


Μια νέα έρευνα πραγματοποιήθηκε πρόσφατα από την Αμερικανική υγειονομική υπηρεσία του ZipHealth, σύμφωνα με την οποία οι Deftones είναι η πιο δημοφιλής metal μπάντα για να ακούσει κανείς κατά τη διάρκεια του σεξ. Στη δεύτερη θέση ήρθαν οι Slipknot, ενώ έπονται οι System of a Down.

Η έρευνα του ZipHealth βασίστηκε στις απαντήσεις 1,000 Αμερικανών, με το 47% των οποίων να δηλώνει ότι ακούει συστηματικά μουσική κατά τη διάρκεια του σεξ. Η υπηρεσία ανέλυσε παράλληλα με τις απαντήσεις των συμμετεχόντων και Spotify playlists με τις λέξεις “sex”, “having sex”, “making love”, “freaky,”, “BDSM” και “unprotected sex”.

Πιο αναλυτικά, οι Deftones αναδείχθηκαν στο No. 1 ως metal act, βρίσκονται όμως στο No. 3 της γενικής κατάταξης, πίσω από τον The Weeknd στο No. 1 και τον Kanye West στο No. 2. Οι Deftones είναι και η μόνη metal ή hard rock μπάντα στο Top 10 όλων των κατηγοριών μουσικής, με τους Drake, Lana Del Rey, και Kendrick Lamar να βρίσκονται στις κορυφαίες επιλογές του κοινού.

Ως προς το BDSM τώρα, οι Nine Inch Nails αναδείχθηκαν στο No. 1 της σχετικής λίστας καλλιτεχνών, ενώ το κομμάτι τους με τίτλο “Closer” βρίσκεται επίσης στην κορυφή ως No. 1 BDSM τραγούδι.

Το top κομμάτι μέσα σε όλες τις sex playlists ήταν το “Super Freaky Girl” της Nicki Minaj, ακολουθούμενο από τρία κομμάτια του Weeknd.

Σύμφωνα με την ίδια έρευνα, τα άτομα που δήλωσαν ότι ακούνε μουσική κατά τη διάρκεια του σεξ ήταν και αυτά που σε γενικές γραμμές είναι πιο ικανοποιημένα από τη σεξουαλική τους ζωή, κάνοντας παράλληλα περισσότερο σεξ από άλλους συμμετέχοντες στην έρευνα.

Ως προς τη διάρκεια του σεξ υπό τους ήχους μουσικής, ο χρόνος κάτω από τα σεντόνια φαίνεται πως εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό από το genre της μουσικής, με το hip-hop να βρίσκεται στην κορυφή με 31.5 λεπτά κατά μέσο όρο. Η EDM από την άλλη αποτελεί το soundtrack για τα μικρότερα σεξουαλικά sessions, με 27.2 λεπτά κατά μέσο όρο. Σύμφωνα με την ίδια έρευνα, η μουσική μειώνει το άγχος επίδοσης κατά τη διάρκεια του σεξ.