Σε συνεργασία με το Hatchards, το παλαιότερο βιβλιοπωλείο του Ηνωμένου Βασιλείου, ο σταθμός St Pancras στολίζεται με ένα δέντρο ύψους 12 μέτρων, με στριφογυριστή σκάλα και 270 ράφια γεμάτα βιβλία!


Την απόλυτη χριστουγεννιάτικη διακόσμηση για κάθε λάτρη του βιβλίου απέκτησε ο σταθμός St Pancras του Λονδίνου, στον οποίο και τοποθετήθηκε ένα πρωτότυπο δέντρο για την ομορφότερη περίοδο του χρόνου.

Σε συνεργασία με το Hatchards, το παλαιότερο βιβλιοπωλείο του Ηνωμένου Βασιλείου, ο σταθμός St Pancras δημιούργησε το ύψους 12 μέτρων δέντρο, που διαθέτει μια στριφογυριστή σκάλα και 270 ολόκληρα ράφια βιβλίων! Σε αυτά, φιλοξενούνται 3.800 βιβλία, τα οποία έχουν όλα τους ζωγραφιστεί στο χέρι και ανάμεσά τους μπορεί κανείς να βρει χριστουγεννιάτικους τίτλους, όπως το “A Christmas Carol” του Καρόλου Ντίκενς και τη “Narnia” του C.S. Lewis. Όπως χαρακτηριστικά αναφέρει το βρετανικό Time Out, το δέντρο είναι εμπνευσμένο από «τη μαγική ικανότητα τόσο των βιβλίων όσο και των ταξιδιών με τρένο να μεταφέρουν τους ανθρώπους σε συναρπαστικά νέα μέρη».

Όσοι έχουν την τύχη να βρεθούν στον σταθμό από τώρα και μέχρι το τέλος των γιορτών, θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν καθισμένοι στους καναπέδες του δέντρου αποσπάσματα 5 λεπτών από audiobooks της Penguin Books, από συγγραφείς όπως οι Ντίκενς, Μπέατριξ Πότερ, Ζέιντι Σμιθ, Ρόμπιν Στίβενς και πολλοί άλλοι.

 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη St Pancras International (@stpancrasinternational)

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Hatchards St Pancras (@hatchstpancras)

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Penguin Books (@penguinukbooks)