To Xbox κυκλοφορεί το πολυπόθητο χειριστήριο για την προώθηση της ταινίας Teenage Mutant Ninja Turtles: Mutant Mayhem και μπορείτε μάλιστα να το κερδίσετε!


Πολλά έχουν δει τα μάτια μας, αλλά η νέα κυκλοφορία της κονσόλας του Xbox μας εξέπληξε για τα καλά. Ο λόγος για το ολοκαίνουριο χειριστήριο της δημοφιλούς gaming κονσόλας που το πήγε πραγματικά «αλλού», αφού αυτό κυκλοφορεί με… άρωμα πίτσας!

Πιο συγκεκριμένα, η Microsoft συνεργάστηκε με την Paramount Pictures και κυκλοφορεί για το Xbox το πολυπόθητο χειριστήριο για την προώθηση της ταινίας Teenage Mutant Ninja Turtles: Mutant Mayhem. Είναι άλλωστε γνωστό για τους λάτρεις του δημοφιλούς franchise ότι τα Χελωνονιντζάκια λατρεύουν την πίτσα!

Τα χειριστήρια θα κυκλοφορήσουν όπως καταλαβαίνετε σε περιορισμένο αριθμό για τους μεγαλύτερους fans της σειράς και είναι ντυμένα με το εντυπωσιακό εικαστικό της νέας animated ταινίας. Αυτά θα είναι διαθέσιμα με μπλε αποχρώσεις για τον Leonardo (Leo), με κόκκινες για τον Raphael (Raph), με μωβ για τον Donatello (Don) και με πορτοκαλί για τον Michelangelo (Mike).

Στο πίσω μέρος τους, τα χειριστήρια διαθέτουν ενσωματωμένο ένα αρωματικό diffuser σε σχήμα κομματιού Νεοϋορκέζικης πίτσας, η οποία και εκλύει τη μυρωδιά του αγαπημένου φαγητού. Το Xbox χαρίζει μάλιστα τα χειριστήρια σε έναν μεγάλο διαγωνισμό, στον οποίο μπορείτε να συμμετέχετε και από την Ελλάδα.

Ακολουθήστε λοιπόν τις οδηγίες στο παρακάτω tweet για να τα κάνετε με λίγη τύχη δικά σας!

Περισσότερες λεπτομέρειες για τον διαγωνισμό αλλά και τους όρους θα βρείτε αναλυτικά πατώντας εδώ