Με τον Mikey Musumeci στο πλευρό του, φυσικά και οι προπονήσεις τους σε βίντεο έγιναν viral!


O ιδρυτής και επικεφαλής της Meta, Mark Zuckerberg, είναι εδώ και χρόνια λάτρης των πολεμικών τεχνών και φαίνεται πως δεν αστειεύεται καθόλου ως προς τις προπονήσεις που ο ίδιος πραγματοποιεί στην καθημερινότητά του. Συγκεκριμένα, ο δισεκατομμυριούχος είναι φανατικός οπαδός του MMA και του Brazilian Jiu Jitsu (BJJ) και τους τελευταίους μήνες δημοσιεύει ο ίδιος βίντεο με την προπόνησή του, όπως και με αγώνες του σε τουρνουά. Πρόσφατα λοιπόν, ο Zuckerberg ανέβασε ένα νέο βίντεο του που έγινε φυσικά viral, μιας και ως προπονητής του εμφανίζεται η καλύτερη πιθανή επιλογή που θα μπορούσε να έχει, ο παγκόσμιος πρωταθλητής και ένας από τους καλύτερους grapplers στον κόσμο, ο Mikey Musumeci!

Πιο συγκεκριμένα, ο Musumeci είναι τέσσερις φορές παγκόσμιος πρωταθλητής BJJ και επαγγελματίας αθλητής του ONE FC στο grappling. Σχεδιάζει επίσης να κάνει σύντομα το ντεμπούτο του στα ΜΜΑ. Ο Zuckerberg φαίνεται ότι τον προσέλαβε για να του διδάξει μερικές BJJ τεχνικές και επίσης για να κάνει ελαφρύ sparring μαζί του ως προπόνηση.

Το βίντεο, που ανέβηκε στον λογαριασμό του Zuckerberg στο Instagram, δείχνει τους δύο άνδρες να παλεύουν στα ειδικά στρώματα γυμναστικής και να ανταλλάσσουν submissions, με τον Zuckerberg να απολαμβάνει και να αναγνωρίζει πόσο σπουδαίο είναι το γεγονός ότι προπονείται με έναν «θρύλο» των πολεμικών τεχνών.

Το βίντεο μετρά πάνω από 100 χιλιάδες likes και εκατοντάδες σχόλια από τους χρήστες, και μπορείτε να το δείτε παρακάτω.

https://www.instagram.com/p/Ctm1aWTAi2y/