Το video clip, στο οποίο πρωταγωνιστεί ο Will Poulter, αποτελεί το soundtrack σε κάλεσμα για δράση της περιβαλλοντικής οργάνωσης


Μια νέα version του αγαπημένου κομματιού των Fleetwood Mac, του “Don’t Stop”, είναι το soundtrack για το ολοκαίνουριο κάλεσμα για δράση της περιβαλλοντικής οργάνωσης Greenpeace και μάλιστα αυτό απέκτησε και ένα φοβερό video clip.

Το “Don’t Stop” γράφτηκε από την εκλιπούσα Christine McVie των Fleetwood Mac το μακρινό 1977 και συμπεριλήφθηκε στον ιστορικό δίσκο του συγκροτήματος, Rumours. Πριν η ίδια φύγει από τη ζωή το 2022, παραχώρησε τα δικαιώματα χρήσης του στη Greenpeace.

Η νέα εκδοχή του κομματιού δημιουργήθηκε από τον βραβευμένο με Grammy παραγωγό, Fraser T Smith, ο οποίος έχει συνεργαστεί στο παρελθόν με καλλιτέχνες όπως οι Stormzy, Adele, Dave and Drake. Επιπλέον, αυτό ντύθηκε με φωνητικά από την χορωδία House Gospel.

Το video clip του κομματιού έχει διάρκεια ταινίας μικρού μήκους, την παραγωγή της οποία ανέλαβε ο βραβευμένος με Όσκαρ σκηνοθέτης, Steve McQueen. Τη σκηνοθεσία του υπογράφει η protégé του, σκηνοθέτρια Samona Olanipekun, ενώ πρωταγωνιστής του είναι ο Will Poulter.

Η ταινία διαδραματίζεται σε ένα πάρτι που μοιάζει να ξεφεύγει από τον έλεγχο και προκαλεί μεγάλη αγωνία. «Είμαστε αντιμέτωποι με την πραγματικότητα της κατάστασής μας: οι άπληστες εταιρείες κάνουν πάρτι σαν να μην υπάρχει αύριο, και αν συνεχίσουν να ενεργούν έτσι, δεν θα υπάρξει αύριο. Όμως αυτό είναι το σκοτάδι πριν την αυγή. Καθώς η τρέλα επιταχύνεται, ο κόσμος ξυπνά καθώς αντιμετωπίζει την αμεσότητα του προβλήματος και την επείγουσα ανάγκη για αλλαγή», αναφέρει η Greenpeace σε δήλωση σχετικά με την ταινία.

Το φιλμ θα προβληθεί στις μεγάλες οθόνες στις κύριες σκηνές του επερχόμενου Φεστιβάλ του Glastonbury, καθ' όλη τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου. Το βίντεο παρουσιάστηκε πρώτα την Πέμπτη στο Λονδίνο, σε μια επιλεγμένη ομάδα δημοσιογράφων και υποστηρικτών της Greenpeace και του έργου της. Μπορείτε να το δείτε παρακάτω.