Οι εικόνες και τα σκίτσα που ξεχωρίζουν τις τελευταίες ώρες στα κοινωνικά μέσα, σχολιάζοντας την απόλυτη υποτίμηση της αξίας της ανθρώπινης ζωής και τις θανατηφόρες πολιτικές της ΕΕ.


Τουλάχιστον 79 νεκροί και εκατοντάδες αγνοούμενοι είναι ο μέχρι στιγμής απολογισμός από το πολύνεκρο ναυάγιο στα ανοιχτά της Πύλου, που σημειώθηκε την Τετάρτη 14 Ιουνίου. Περίπου 500 με 750 άνθρωποι βρίσκονταν στοιβαγμένοι στο αλιευτικό πλοίο με προορισμό την Ιταλία από τη Λιβύη, μεταξύ αυτών εκατοντάδες μικρά παιδιά που εγκλωβίστηκαν στο αμπάρι του και βρήκαν τραγικό θάνατο στο βαθύτερο σημείο της Μεσογείου.

Και παρά την κήρυξη του τριήμερου εθνικού πένθους στην Ελλάδα, κανείς πλέον δεν μπορεί παρά να οργίζεται για τις απίστευτες ευθύνες του Ελληνικού κράτους και ολόκληρης της ΕΕ, που για ακόμη μια φορά οδήγησαν σε μια προμελετημένη στην πραγματικότητα τραγωδία, μια τραγωδία από αυτές που μοιάζουμε να έχουμε συνηθίσει τα τελευταία χρόνια.

Οι εικόνες και τα σκίτσα που ξεχωρίζουν τις τελευταίες ώρες στα κοινωνικά μέσα, σχολιάζοντας την απόλυτη υποτίμηση της αξίας της ανθρώπινης ζωής και τις θανατηφόρες πολιτικές της ΕΕ επιχειρούν να μιλήσουν χωρίς λόγια, για όλα όσα βλέπουμε και νιώθουμε και εμείς οι ίδιοι.

https://www.instagram.com/p/Ctf2kmztTOY/?hl=el

https://www.instagram.com/p/CtgpuOooD8f/?hl=el

https://www.instagram.com/p/CtgVqz6oEG3/?hl=el

https://www.instagram.com/p/CtgSL32tFmy/?hl=el

https://www.instagram.com/p/CtgZrMeoyyB/?hl=el

https://www.instagram.com/p/CtfSb2aI1Hm/

https://www.instagram.com/p/CtfW2YRICOC/

https://www.instagram.com/p/CteftRaouwf/

https://www.instagram.com/p/CtgP5oNoABB/