Δείτε τη real-life εκδοχή των παπουτσιών του αγαπημένου ήρωα, λίγο πριν από την κυκλοφορία της νέας ταινίας Super Mario Bros. Movie


Ενόψει της κυκλοφορίας του Super Mario Bros. Movie, οι Nintendo και Illumination αποφάσισαν να κατασκευάσουν ένα μοναδικό prop της στα πλαίσια της προώθησης της νέας παραγωγής. Αυτό δεν είναι άλλο από τα παπούτσια του χαρακτήρα του Mario, για την κατασκευή των οποίων συνεργάστηκαν με την εταιρεία Red Wing Shoes.

Η κατασκευή είναι μια κανονική ρέπλικα των παπουτσιών του χαρακτήρα, με αντιολισθητικά πέλματα και μαξιλαράκια φτέρνας φτιαγμένα από ένα υλικό που χρησιμοποιεί πραγματικά μανιτάρια στη σύστασή του. Τα εν λόγω καφέ μποτάκια παρουσιάστηκαν σε ένα event που πραγματοποιήθηκε στη Νέα Υόρκη, ενώ το ζευγάρι που θα δείτε παρακάτω είναι το μοναδικό σε ολόκληρο τον κόσμο.

Η εταιρία αποφάσισε πως δεν πρόκειται να πουλήσει αυτά τα ζευγάρια ούτε καν σε περιορισμένο αριθμό, θέλοντας να διατηρήσει τη συλλεκτικότητά τους στο ακέραιο. Ωστόσο οι ορκισμένοι Mario fans φαίνεται πως αντιδρούν έντονα στα social media, γεγονός που ίσως τους αλλάξει τη γνώμη.

Δείτε φωτογραφίες και βίντεο της κατασκευής:

Ως προς την animated ταινία που δημιουργήθηκε με την υποστήριξη της Nintendo, ο Chris Pratt θα δανείσει τη φωνή του στον Mario, ενώ πλάι του θα παίξει και η Anya Taylor-Joy ως Peach. Τον Luigi θα υποδυθεί ο Charlie Day, ενώ ο Jack Black θα είναι ο Bowser.

Τα υπόλοιπα μέλη του cast αποτελούν οι Keegan-Michael Key ως Toad, Seth Rogen ως Donkey Kong, Fred Armisen ως Cranky Kong, Kevin Michael Richardson ως Kamek, Sebastian Maniscalco ως Spike.

Η ταινία Super Mario Bros. των Aaron Horvath και Michael Jelenic θα βγει στις ελληνικές αίθουσες στις 6 Απριλίου του 2023.