Με στόχο να μαζευτούν χρήματα για τα δικαιώματα των ζώων, ο William Langford έχει ήδη ξεκινήσει το έργο του και τα αποτελέσματα είναι εντυπωσιακά!


Και τους 151 original χαρακτήρες Pokémon υποσχέθηκε να «χτυπήσει» ένας tattoo artist από την Αγγλία για φιλανθρωπικό σκοπό, έχοντας ήδη ξεκινήσει να υλοποιεί το εντυπωσιακό του έργο!

Ο William Langford, που διαθέτει tattoo studio στο Suffolk της Αγγλίας έχει βάλει στόχο να συγκεντρώσει μέσω της δημιουργικότατης δουλειάς του χρήματα που θα διατεθούν στο Blue Cross, έναν οργανισμό που φροντίζει για τα δικαιώματα των ζώων.

«Ήταν μια πολύ περίεργη περίοδος για όλους από το ξέσπασμα του Covid και έπειτα και τώρα το κόστος ζωής έχει αυξηθεί», δήλωσε ο Langford στο BBC. «Ήθελα να περάσω τη χρονιά κάνοντας κάτι καλό για τους ανθρώπους και τα ζώα».

Ο Langford έχει ήδη «χτυπήσει» αρκετά Pokémon σε πελάτες του, συμπεριλαμβανομένων των χαρακτήρων των Bulbasaur, Slowbro, Mew, Snorlax, Cubone και Pikachu.

«Γνωρίζω ότι πολλά ζώα βρήκαν νέο σπίτι ή δόθηκαν για υιοθεσία κατά τη διάρκεια των lockdowns και αυτό συμβαίνει πάντα και κοντά στα Χριστούγεννα, οπότε επέλεξα να μαζέψω χρήματα για το Blue Cross» συνέχισε ο Langford. Ο εν λόγω οργανισμός συγκεντρώνει χρήματα για τράπεζες ζωικών τροφών, υπηρεσίες κτηνιάτρων όπως και για την ταφή ζώων που έχουν φύγει από τη ζωή.

Ο Langford είχε την ιδέα του fundraiser όταν επιβεβαιώθηκε ότι ο χαρακτήρας του Ash Ketchum της εμβληματικής σειράς Pokémon επρόκειτο να «αποσυρθεί» μετά τη νίκη του στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Pokémon στο τέλος της περασμένης χρονιάς.

Ανακοινώνοντας το project στο Instagram, ο Langford έγραψε: «Αυτή η σεζόν των Pokémon είναι και η τελευταία με τον Ash Ketchum ως βασικό χαρακτήρα. Με τον Ash να αποσύρεται από την αρπαγή αγρίων ζώων και τον εξαναγκασμό τους να παλεύουν, αποφάσισα να κάνω λίγη δουλειά για καλό σκοπό». Ο ίδιος ανακοίνωσε ότι σκοπεύει να μαζέψει £4000.

Ο Ash Ketchum και ο Pikachu θα αντικατασταθούν στη σειρά από δύο νέους χαρακτήρες, τους Liko και Roy, τους οποίους θα συντροφεύουν και τρία Paldea starter Pokémon που συστήθηκαν στο κοινό στα πρόσφατα games, Scarlet & Violet.

Δείτε μερικά από τα μέχρι τώρα έργα του William Langford και, αν σας ενδιαφέρει, επικοινωνήστε μαζί του στα κοινωνικά μέσα για να αποκτήσετε κι εσείς ένα Pokémon tattoo για καλό σκοπό!

https://www.instagram.com/p/CoedQeCoQQB/

https://www.instagram.com/p/CnUqX93opx9/

https://www.instagram.com/p/CnPuvA3rNxR/

https://www.instagram.com/p/Cm9hOy9I7Nu/

https://www.instagram.com/p/CnJtlX3IfLN/

https://www.instagram.com/p/ClhPFTQIIuA/

https://www.instagram.com/p/CofHqitIugq/