Φορώντας ένα μαύρο cargo παντελόνι, κορσέ και κίτρινα γυαλιά ηλίου, η 64χρονη τραγουδίστρια αναπαριστά τον viral χορό της Wednesday, από την επιτυχημένη σειρά του Netflix


Ακόμη και η Madonna φαίνεται πως απόλαυσε τη spin-off σειρά του Addams Family franchise που σάρωσε το προηγούμενο διάστημα στο Netflix, τη δημοφιλέστατη Wednesday! Κι αυτό, μιας που η θρυλική τραγουδίστρια ανέβασε πριν από μερικές ώρες στον λογαριασμό της στο TikTok ένα βίντεο στο οποίο φαίνεται να… «παθαίνει» Wednesday Addams, αναπαριστώντας τον viral χορό της Jenna Ortega από τη σειρά-φαινόμενο.

Φορώντας ένα μαύρο cargo παντελόνι, κορσέ και κίτρινα γυαλιά ηλίου, η 64χρονη τραγουδίστρια χορεύει σαν άλλη Wednesday, αυτή τη φορά με soundtrack το “Bloody Mary” της Lady Gaga, αντί για το “Goo Goo Muck” των Cramps που χρησιμοποιήθηκε στην πραγματικότητα στη σειρά στην εν λόγω σκηνή που αγαπήθηκε από το κοινό.

@madonna

♬ original sound - heyy

Όταν ο χορός στη σκηνή της σειράς έγινε viral, η Jenna Ortega δήλωσε σε συνέντευξή της ότι στην πραγματικότητα αυτός της πήρε μόλις δύο ημέρες για να τον χορογραφήσει.

«[Ο σκηνοθέτης Tim Burton] ήρθε στο trailer μου περίπου δύο ημέρες πριν τα γυρίσματα και είπε: «Γεια σου Jenna, ξέρω ότι είπες ότι ήθελες να το χορογραφήσεις μόνη σου». Μου λέει: «Ξέρω ότι το έχεις, το έχεις δουλέψει, δεν ανησυχώ καν γι' αυτό. Σε εμπιστεύομαι»», δήλωνε τότε η ηθοποιός στο The Tonight Show With Jimmy Fallon.

Ο viral χορός:

Όπως η ίδια εξήγησε στη συνέχεια, δεν είχε κάνει καθόλου εξάσκηση: «Δεν τα είχα ξανακάνει όλα αυτά. Έκανα τσέλο εκείνη την εβδομάδα και ξιφασκία. Απλά δεν είχα το χρόνο... Θεέ μου, κλωτσούσα τον εαυτό μου. Ένιωθα τόσο ανόητη. Δεν είμαι χορεύτρια. Δεν κάνω τίποτα από αυτά. Δεν έχω καμία εμπειρία σε αυτόν τον τομέα. Δεν κοιμήθηκα για δύο ημέρες. Είδα βίντεο με τους Siouxsie and the Banshees, τον Denis Lavant στο Beau Travail. Βρήκα αρχειακό υλικό με goth παιδιά να χορεύουν στα κλαμπ τη δεκαετία του '80. Lene Lovich, Nina Hagen. Και τότε, την ημέρα εκείνη, σκέφτηκα: «Εντάξει, ας δούμε τι θα γίνει»», δήλωσε η νεαρή ηθοποιός.

Όχι κι άσχημα για ένα από τα πιο viral στιγμιότυπα του 2022!