Ένα βίντεο που κυκλοφορεί τα τελευταία 24ωρα στα social media έχει γίνει viral στην κοινότητα των gamers


Ένα βίντεο που κυκλοφορεί τα τελευταία 24ωρα στα social media έχει γίνει viral στην κοινότητα των gamers και σε όσους αγαπούν τα παιχνίδια της Nintendo.

Το βίντεο αναρτήθηκε σε έναν λογαριασμό στο Twitter άγνωστης προέλευσης ονόματι @TheFigen και έχει κάνει και τον γύρο του Reddit, ιστότοπο που συχνά βρίσκει κανείς αντίστοιχο περιεχόμενο tech κατεύθυνσης.

Το εν λόγω βίντεο προσιδιάζει στο απόλυτο gaming setup και πρόκειται ουσιαστικά για μια γιγαντιαία ρέπλικα του Nintendo Switch, με την custom-made κατασκευή να ανοίγει και φανερώνει μια τεράστια τηλεόραση τηλεόρασης, την ώρα που τα JoyCons του αποσπώνται και αποκαλύπτουν δύο βιτρίνες με τέσσερις διαφορετικές κονσόλες gaming της Nintendo.

Στην κρυφή βιτρίνα του κόκκινου JoyCon κρύβεται ένα Nintendo 64 και ένα Nintendo GameCube, με τα απαραίτητα χειριστήρια. Από την άλλη πλευρά, στο μπλε JoyCon υπάρχει ένα NES και ένα SNES, επίσης με τα χειριστήριά τους έτοιμα για πολύωρο gaming με τους φίλους σας.

Ωστόσο, λείπει η γενιά των motion controls της Nintendo καθώς και τα αγαπημένα Wii και Wii U

Το βίντεο έχει γίνει το απόλυτο gaming viral τα τελευταία 24ωρα, με πάνω από 6.3 εκατομμύρια προβολές και το ίδιο το tweet να έχει μαζέψει περισσότερες από 10.6 εκατομμύρια προβολές.

Δείτε το viral video με το απόλυτο gaming setup για Nintendo fans: