Ο Πελέ, ο οποίος νοσηλεύεται στο νοσοκομείο, παρακολούθησε απ' το κρεβάτι τον ημιτελικό του Μουντιάλ 2022 παρέα με αγαπημένα του πρόσωπα


Ο ίδιος είναι Βραζιλιάνος και αυτήν την περίοδο βρίσκεται στο νοσοκομείο δίνοντας τη μεγαλύτερη μάχη της ζωής του. Κι όμως, ο θρυλικός Πελέ δεν το βάζει κάτω, και πανηγύρισε πρόσφατα τη νίκη της Αργεντινής επί της Κροατίας, αποθεώνοντας πραγματικά τον Λιονέλ Μέσι για την τρομερή του εμφάνιση.

Ο Πελέ, ο οποίος νοσηλεύεται στο νοσοκομείο «Άλμπερτ Αϊνστάιν» του Σάο Πάολο, παρακολούθησε απ' το κρεβάτι τον ημιτελικό του Μουντιάλ 2022 παρέα με αγαπημένα του πρόσωπα. Έχοντας μεταξύ άλλων στο πλευρό του την κόρη του, απόλαυσε τον Μέσι και δεν έκρυψε τη χαρά και τον θαυμασμό του για τον Αργεντινό σούπερ σταρ που με το γκολ του χάρισε στιγμές συγκίνησης στους ποδοσφαιρόφιλους.

Ακόμα και σε αυτή τη δύσκολη μάχη που δίνει, ο Πελέ διατηρεί το πάθος του για ποδόσφαιρο και δη για το καλό ποδόσφαιρο. Γι' αυτό και ο ίδιος χάρηκε με την πρόκριση της Αργεντινής, έστω κι αν αυτή αποτελεί τη μεγάλη αντίπαλο της Βραζιλίας που έφυγε πρόωρα απ' το τουρνουά.

Η κόρη του Βραζιλιάνου θρύλου, Κέλι Νασιμέντο, ανάρτησε φωτογραφία και βίντεο στον λογαριασμό της στο Instagram που απεικονίζει την ίδια να κρατάει το χέρι του πατέρα της και να πανηγυρίζουν μαζί τη μεγάλη νίκη της Αργεντινής, βάζοντας μάλιστα και ένα sticker του Λιονέλ Μέσι. Και όπως μπορείτε να φανταστείτε, το συγκινητικό στιγμιότυπο έχει έκτοτε γίνει viral.