Μετά τον ημιτελικό Αργεντινής – Κροατίας, τα social media γεμίζουν με μια φωτογραφία των δύο ποδοσφαιριστών όπου ένας μικρός Alvarez ποζάρει με το είδωλό του


Η Αργεντινή πέταξε τελικά εκτός την Κροατία στην αναμέτρησή τους στον Α' ημιτελικό του Μουντιάλ 2022, με σκορ 3-0 και πρωταγωνιστές τους ποδοσφαιριστές Lionel Messi και Julián Álvarez, οι οποίοι έβαλαν από ένα και δύο γκολ αντίστοιχα για την Αλμπισελέστε.

Η φοβερή χημεία των δύο ποδοσφαιριστών έκλεψε τις εντυπώσεις των ποδοσφαιρόφιλων, οι οποίοι ανακάλυψαν μια παλιά φωτογραφία τους, η οποία θεωρείται μέχρι στιγμής η πιο viral όλου του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2022. Σε αυτήν μεταφερόμαστε πριν από 10 χρόνια, όπου ένας μικρός Julian Alvarez ζητά να βγει φωτογραφία με το είδωλό του, τον Messi!

Μια δεκαετία μετά, ο 22χρονος πλέον Alvarez μαζί με τον Messi έπαιξαν για την χώρα, όντας ένα δίδυμο-φωτιά στον αγώνα με την Κροατία.

Ο επιθετικός της Manchester City ζει το όνειρό του με την εθνική Αργεντινής πλάι στο είδωλό του και παλιά selfie των δυο τους έχει γίνετι το απόλυτο viral στα Facebook και Twitter με τις χιλιάδες αναρτήσεις να μετράνε εκατομμύρια likes από φιλάθλους.

Δείτε τη viral φωτογραφία Messi-Alvarez:

d

d