Δείτε τις σχετικές φωτογραφίες του Adam Hall, όπως τις ανάρτησε στη σελίδα του στο Instagram


Έχετε αναρωτηθεί ποτέ ποια θα ήταν η κινηματογραφική μας εμπειρία σχετικά με κλασικές ταινίες της ποπ κουλτούρας, αν αυτές είχαν σκηνοθετηθεί από διαφορετικούς σκηνοθέτες; Η απάντηση έρχεται από έναν λογαριασμό στο Instagram, όπου ο χρήστης Adam Hall ανάρτησε τη δική του εκδοχή ενός κομβικού για το Marvel Cinematic Universe blockbuster, αυτό των Avengers. Και η εκδοχή του αυτή προσομοιάζει το πώς θα έμοιαζε η ταινία σε περίπτωση που αυτή είχε σκηνοθετηθεί από τον Wes Anderson!

Ο χρήστης @digiguru (Adam Hall) ανέβασε πιο συγκεκριμένα μια σειρά από retro-tinted φωτογραφίες ηρώων όπως ο Black Panther, ο Captain America, ο Iron Man, και ο Thanos (τις οποίες μπορείτε να δείτε στο post πιο κάτω).

Δημιουργημένες φυσικά με ένα AI πρόγραμμα, οι φωτογραφίες έφτασαν μέχρι και τους σκηνοθέτες της πραγματικής ταινίας Avengers: Infinity War και Avengers: End Game, τους αδερφούς Russo, οι οποίοι και φάνηκαν ενθουσιασμένοι με το αποτέλεσμα. Δίνοντας shoutout στον καλλιτέχνη στη σελίδα τους στο Instagram, οι σκηνοθέτες έγραψαν στο σχετικό post: «Αν είναι δυνατόν! Πού μπορούμε να το δούμε αυτό;».

https://www.instagram.com/p/Clywf-rJQ8u/?utm_source=ig_embed&ig_rid=7c5f79a7-257a-404a-93c4-51c366223ecd

Ο @digiguru ήταν τόσο χαρούμενος με τις αντιδράσεις των δημιουργών και των θαυμαστών της σειράς, που ανέβασε ακόμη μια ανάρτηση με επιπλέον φωτογραφίες από το Anderson-inspired έργο του, ως ευχαριστήριο. Σε αυτές απεικονίζεται ο Iron Man σε νέες στιγμές, αλλά και ο Doctor Strange και ο Captain Marvel.

https://www.instagram.com/p/ClznBNjKKFq/?utm_source=ig_embed&ig_rid=c466cacf-222a-461e-84ec-7b8a9bad6596