Ο επιστήθιος φίλος της δημοφιλούς ηρωίδας της σειράς του Netflix κάνει skate στο Μεγάλο Μήλο και ξαφνιάζει μικρούς και μεγάλους περαστικούς!


Είναι γεγονός πως το Wednesday του Netflix είναι η σειρά με την οποία ασχολείται όλος ο πλανήτης τις τελευταίες ημέρες. Λίγο μετά το σπάσιμο ενός ακόμη ρεκόρ τηλεθέασης (η σειρά εκθρόνισε το Stranger Things 4 από την κορυφή των επιτυχιών της πλατφόρμας), η παραγωγή σκέφτηκε να γιορτάσει την επιτυχία της με μία καλοστημένη φάρσα στους δρόμους της Νέας Υόρκης.

Το κανάλι του Netflix στο YouTube κυκλοφόρησε ένα βίντεο με πρωταγωνιστή το «Thing» ή αλλιώς το κινούμενο χέρι - μέλος της Οικογένειας Addams, που παράλληλα είναι και ο επιστήθιος φίλος της Wednesday. Πιο συγκεκριμένα, οι συντελεστές της σειράς άφησαν ελεύθερο το «Thing» να κυκλοφορεί στους δρόμους της Νέας Υόρκης, με τις αντιδράσεις του κόσμου που περπατούσε αμέριμνος να γίνονται viral.

Εκτός από το να αιφνιδιάζει τους περαστικούς, που αντιδρούσαν με γέλια ή τρόμο μπροστά στο θέαμα, το συμπαθέστατο χέρι έκανε skate και έπαιξε σκάκι!

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Το τρέιλερ της σειράς:

https://youtu.be/Q73UhUTs6y0