Ή μάλλον από κάποια που της μοιάζει πολύ…


Ο αγαπημένος των μικρών και μεγάλων μπασκετόφιλων (αλλά και όχι μόνο), Γιάννης Αντετοκούνμπο, δεν φαίνεται να σταματά να επιδεικνύει το χιούμορ του με κάθε ευκαιρία που βρίσκεται στον δρόμο του. Μετά από το ανέκδοτο που μοιράστηκε πρόσφατα με τους followers του, αυτή τη φορά ξαναχτύπησε, ζητώντας από την “Kris Jenner” μια θέση στο reality των Kardashians. Ή μάλλον από κάποια που της μοιάζει πολύ…

Ο σταρ του NBA ανάρτησε στον λογαριασμό του στο Instagram βίντεο στο οποίο διατυπώνει αυτό το «αίτημα» στο… κέρινο ομοίωμα της δημοφιλούς μαμάς της οικογένειας Kardashian.

«Ίσως μπορείς να με βάλεις στο σόου. Μπορώ να είμαι ένας από τους άνδρες και να προσδώσω αξία στο σόου. Μπορώ να είμαι εγώ, ο Kanye, ο Travis Scott...», λέει ο Greek Freak καθισμένος δίπλα στο κέρινο ομοίωμα της Kris Jenner. 

«Νιώθω σαν να είμαι μέρος της οικογένειας, σας παρακολουθώ κάθε ημέρα. Θα ήθελα πολύ να είμαι στο σόου… Τι πιστεύεις Kris;», καταλήγει ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, πριν ξεκαρδιστεί στα γέλια, σε ένα βίντεο που κάνει τον γύρο του διαδικτύου σκορπίζοντας γέλια και στους ακολούθους του.   

Δείτε εδώ τη σχετική ανάρτηση:

https://www.instagram.com/reel/Ci3RPx9p_Bc/?utm_source=ig_web_copy_link