Η φανέλα μιας ομάδας της Σκωτίας μοιάζει με ποτήρι με δροσερή μπύρα και οι ποδοσφαιρόφιλοι ανά τον κόσμο την ανακήρυξαν εμφάνιση της χρονιάς!


Μια ερασιτεχνική ομάδα ποδοσφαίρου της Σκωτίας έγινε το απόλυτο αθλητικό viral των ημερών, μιας που η εμφάνισή της για αυτήν τη χρονιά παραπέμπει σε ποτήρι με δροσερή μπύρα! Και είναι φυσικά τόσο εντυπωσιακή, που πολλοί οπαδοί διαφορετικών ποδοσφαιρικών ομάδων είναι έτοιμοι να την αγοράσουν!

Ο λόγος για την Leith Victoria, ενός ερασιτεχνικού συλλόγου, που ακολούθησε τα βήματα άλλων μη επαγγελματικών ομάδων που επέλεξαν ανατρεπτικά σχέδια για τις νέες τους εμφανίσεις. Είχε προηγηθεί η ομάδα του πρωταθλήματος της Βόρειας Καληδονίας, Loch Ness FC, η οποία έγινε πρωτοσέλιδο το 2020 έχοντας δημιουργήσει μια εντυπωσιακή εμφάνιση με το τέρας του Loch Ness να εμφανίζεται στο μπροστινό μέρος.

Τώρα ο σύλλογος του Εδιμβούργου, που αγωνίζεται στην Lothian & Edinburgh AFA Premier Division, διεκδικεί την ίδια παγκόσμια αναγνώριση με τη φανέλα του! Και πιθανότατα θα την έχει!

Με πληροφορίες από το Gazzetta.