Η εμφάνιση-μπύρα ενός σκωτσέζικου ερασιτεχνικού συλλόγου γίνεται το αθλητικό viral των ημερών

Η φανέλα μιας ομάδας της Σκωτίας μοιάζει με ποτήρι με δροσερή μπύρα και οι ποδοσφαιρόφιλοι ανά τον κόσμο την ανακήρυξαν εμφάνιση της χρονιάς!

Κείμενο: Ναταλία ΠετρίτηΜια ερασιτεχνική ομάδα ποδοσφαίρου της Σκωτίας έγινε το απόλυτο αθλητικό viral των ημερών, μιας που η εμφάνισή της για αυτήν τη χρονιά παραπέμπει σε ποτήρι με δροσερή μπύρα! Και είναι φυσικά τόσο εντυπωσιακή, που πολλοί οπαδοί διαφορετικών ποδοσφαιρικών ομάδων είναι έτοιμοι να την αγοράσουν!

Ο λόγος για την Leith Victoria, ενός ερασιτεχνικού συλλόγου, που ακολούθησε τα βήματα άλλων μη επαγγελματικών ομάδων που επέλεξαν ανατρεπτικά σχέδια για τις νέες τους εμφανίσεις. Είχε προηγηθεί η ομάδα του πρωταθλήματος της Βόρειας Καληδονίας, Loch Ness FC, η οποία έγινε πρωτοσέλιδο το 2020 έχοντας δημιουργήσει μια εντυπωσιακή εμφάνιση με το τέρας του Loch Ness να εμφανίζεται στο μπροστινό μέρος.


Τώρα ο σύλλογος του Εδιμβούργου, που αγωνίζεται στην Lothian & Edinburgh AFA Premier Division, διεκδικεί την ίδια παγκόσμια αναγνώριση με τη φανέλα του! Και πιθανότατα θα την έχει!


Με πληροφορίες από το Gazzetta.