Ένα ιδιαίτερα χρήσιμο κόλπο για καλύτερα screenshots, χωρίς μουτζούρες


Ένας χρήστης του TikTok αποκάλυψε ένα κόλπο που παρέμενε μέχρι σήμερα άγνωστο στους χρήστες iPhone, σύμφωνα με το οποίο μπορεί κανείς να μετατρέπει τις «μουτζούρες» στα στιγμιότυπα οθόνης (screenshots) του κινητού σε τέλεια σχήματα.

Μέσα από ένα βίντεο, που έγινε αμέσως viral στο TikTok, ο Ramal Wickramasinghe από το Brisbane της Αυστραλίας, εξηγεί πώς μπορεί κανείς να προσθέσει τέλεια σχήματα και σύμβολα σε εικόνες απλά κρατώντας το δάχτυλό του πατημένο για ένα επιπλέον δευτερόλεπτο.

Tech expert reveals little-known hack to neatly annotate: 'This changed my life'

Ο Wickramasinghe, ο οποίος διατηρεί λογαριασμούς στα κοινωνικά δίκτυα με το όνομα Ramal Media, ανακάλυψε πώς να σχεδιάζει τέλειες γραμμές και σχήματα σε screenshots του iPhone, μεταξύ άλλων βέλη και κύκλους.

Όπως εξηγεί, αν ο χρήστης του iPhone κρατήσει πατημένο το «πρόχειρο» σχέδιό του, εκείνο θα μετατραπεί «αυτόματα» σε μια ευκρινή εικόνα.

Tech expert reveals little-known hack to neatly annotate: 'This changed my life'

Tech expert reveals little-known hack to neatly annotate: 'This changed my life'

 

Όπως ήταν φυσικό, το τρικ δεν πέρασε απαρατήρητο και το βίντεο έγινε αμέσως viral στον tech κόσμο, μιας που αποτελεί ένα χρήσιμο εργαλείο για να «σώζουμε» εικόνες όλων όσων θεωρούμε χρήσιμα στην καθημερινότητά μας, σημειώνοντας πάνω σε αυτές τα σημεία στα οποία πρέπει να δώσουμε προσοχή.

Δείτε το βίντεο:

@ramalmedia

📱 Make your iPhone screenshot scribbles WAY neater with this sinple trick! 💡 #fyp #tech #apple #iphone #ios #ios16 #ioslifehack

♬ Spongebob - Instrumental - Common Cents