Η πιο γλυκιά στιγμή του Eurobasket 2022 είναι σίγουρα η αγκαλιά ενθουσιασμού αλλά και θαυμασμού του Ιταλού προπονητή στον Γιάννη Αντετοκούνμπο


Η πιο viral στιγμή καταγράφηκε χτες, Κυριακή στην διοργάνωση του Eurobasket 2022, με τον προπονητή της Ιταλίας να δίνει μια μεγάλη αγκαλιά ενθουσιασμού αλλά και θαυμασμού στον Γιάννη Αντετοκούνμπο, αφού η χώρα του προκρίθηκε στους «8» με νίκη επί της Σερβίας.

Πιο συγκεκριμένα, ο Τζιανμάρκο Ποτζέκο μετά τη λήξη του αγώνα της Ιταλίας με τη Σερβία συνάντησε τον Γιάννη Αντετοκούνμπο στο διάδρομο των αποδυτήριων και πήδηξε πάνω του αγκαλιάζοντάς τον.

Μάλιστα, η διοργανώτρια αρχή του Eurobasket με ανάρτησή της στο Twitter ζήτησε η συγκεκριμένη σκηνή να γίνει το πιο viral post της διοργάνωσης.

Ο Ποτζέκο σε δηλώσεις του μετά την αγκαλιά ανέφερε:

«Αγκάλιασα τον Γιάννη Αντετοκούνμπο στη μέση του διαδρόμου των αποδυτηρίων. Πήγαινα για να βγω στο γήπεδο και ο Γιάννης ερχόταν προς μέσα, προφανώς έκανε ζέσταμα. Έτρεξε και πήδηξα πιο ψηλά απ' ότι έχω πηδήξει ποτέ στη ζωή μου γιατί είναι και ψηλός και τον αγκάλιασα».

Ο Ιταλός προπονητής μοιράστηκε την χαρά του και με τους παίκτες της Σερβίας, τους οποίους επίσης αγκάλιασε στη συνέχεια.