Το απόλυτο μπασκετικό viral έγινε η αγκαλιά του Τζιανμάρκο Ποτζέκο στον Γιάννη Αντετοκούνμπο

Η πιο γλυκιά στιγμή του Eurobasket 2022 είναι σίγουρα η αγκαλιά ενθουσιασμού αλλά και θαυμασμού του Ιταλού προπονητή στον Γιάννη Αντετοκούνμπο

Κείμενο: Ναταλία ΠετρίτηΗ πιο viral στιγμή καταγράφηκε χτες, Κυριακή στην διοργάνωση του Eurobasket 2022, με τον προπονητή της Ιταλίας να δίνει μια μεγάλη αγκαλιά ενθουσιασμού αλλά και θαυμασμού στον Γιάννη Αντετοκούνμπο, αφού η χώρα του προκρίθηκε στους «8» με νίκη επί της Σερβίας.

Πιο συγκεκριμένα, ο Τζιανμάρκο Ποτζέκο μετά τη λήξη του αγώνα της Ιταλίας με τη Σερβία συνάντησε τον Γιάννη Αντετοκούνμπο στο διάδρομο των αποδυτήριων και πήδηξε πάνω του αγκαλιάζοντάς τον.


Μάλιστα, η διοργανώτρια αρχή του Eurobasket με ανάρτησή της στο Twitter ζήτησε η συγκεκριμένη σκηνή να γίνει το πιο viral post της διοργάνωσης.


Ο Ποτζέκο σε δηλώσεις του μετά την αγκαλιά ανέφερε:

«Αγκάλιασα τον Γιάννη Αντετοκούνμπο στη μέση του διαδρόμου των αποδυτηρίων. Πήγαινα για να βγω στο γήπεδο και ο Γιάννης ερχόταν προς μέσα, προφανώς έκανε ζέσταμα. Έτρεξε και πήδηξα πιο ψηλά απ' ότι έχω πηδήξει ποτέ στη ζωή μου γιατί είναι και ψηλός και τον αγκάλιασα».

Ο Ιταλός προπονητής μοιράστηκε την χαρά του και με τους παίκτες της Σερβίας, τους οποίους επίσης αγκάλιασε στη συνέχεια.