Μια μαμά σε απόγνωση ξεκίνησε να μετατρέπει τα γεύματα των παιδιών της σε έργα τέχνης για να τα καταναλώσουν. Και σήμερα η προσωπική της σελίδα με τα έργα της δεν σταματά να γίνεται viral!


H Laleh Mohmedi είναι η μητέρα του Jacob και της Charlie που το 2015 αποφάσισε να μετατρέψει τα pancakes του γιου της σε ένα λιοντάρι, με την ελπίδα εκείνος να τα καταναλώσει, μιας που ήταν αυτό που θα λέγαμε… «δύσκολος» στο φαγητό. Η νεαρή μαμά από την Αγγλία αποφάσισε τότε να ανεβάσει μια φωτογραφία του έργου της στα κοινωνικά μέσα, εμπνέοντας και άλλες μαμάδες σε απόγνωση να κάνουν το ίδιο αν αντιμετωπίζουν το ίδιο πρόβλημα.

Έχοντας εισπράξει μέχρι και σήμερα τεράστια κάλυψη από τα media, με αναφορές της δουλειάς της στα Time Magazine, Huffington Post, The Today Show USA, The Today Show Australia, Sunrise, ABC TV και Disney Channel Australia, αλλά και έχοντας και τα απαραίτητα shoutouts από celebrities όπως η Martha Stewart και ο Ashton Kutcher, η Laleh Mohmedi συνεχίζει σήμερα να «παίζει» με υγιεινές συνταγές, ακόμη και τώρα που τα παιδιά της είναι αρκετά μεγάλα και δεν χρειάζονται ευφάνταστα τεχνάσματα ώστε να τρέφονται υγιεινά. Τις δημιουργίες της συνεχίζει να τις ανεβάζει στα κοινωνικά μέσα και αυτές είναι οι καλύτερές της!

 Spongebob From "Spongebob Squarepants"

Jessie From "Toy Story"

Genie (Will Smith) From "Aladdin"

Monkey

Gloria From "Madagascar 3"

Patrick From "Spongebob Squarepants"

Anger From "Inside Out"

Queen Grimhilde From "Snow White"

Krusty The Clown From "The Simpsons"

Winnie The Pooh Dressed As The Easter Bunny

Tyrion Lannister From "Game Of Thrones"

Woody From "Toy Story"

Forky From "Toy Story 4"

Melman From "Madagascar"

Mickey Mouse

Jafar From "Aladdin"

Cyborg From "Teen Titans Go!"

Dumbo

Minnie Mouse

Mei-Mei From "Turning Red"

Bruno From "Encanto"

Marty From "Madagascar"

Mei-Mei (Panda) From "Turning Red"

Peter Rabbit

Πηγή: Bored Panda