Η νέα viral οφθαλμαπάτη σου δίνει την απάντηση ως προς το αν είσαι ένας εσωστρεφής ή εξωστρεφής άνθρωπος


Νιώθεις ότι είσαι εσωστρεφής ή εξωστρεφής; Το τι βλέπεις πρώτο στην παρακάτω εικόνα φαίνεται πως μπορεί να αποκαλύψει μερικά στοιχεία του χαρακτήρα σου.

gynaika-proswpo

Εάν λοιπόν δεις πρώτη μια γυναίκα με μαύρα μαλλιά που κάθεται στο έδαφος, αυτό σημαίνει ότι έχεις πολύ καλή παρατηρητική ικανότητα και προσέχεις τις λεπτομέρειες. Σημαίνει, επίσης, ότι είσαι ένα γενικά συγκρατημένο και εσωστρεφές άτομο.

Όταν περιτριγυρίζεσαι από πολλούς ανθρώπους, κουράζεσαι γρήγορα. Οι γύρω σου σε βλέπουν ως ένα ήσυχο, ακόμα και ντροπαλό άτομο. Κάνεις κάπως δύσκολο στους άλλους το να σε γνωρίσουν σε βάθος, αλλά απολαμβάνεις αυτή σου την ιδιαιτερότητα, χωρίς να νιώθεις καθόλου μοναξιά.

Από την άλλη, εάν είδες πρώτα ένα πρόσωπο με μεγάλο πηγούνι, είναι πιο πιθανό να είσαι άνθρωπος που δεν στέκεται τόσο στις λεπτομέρειες, αλλά κοιτάζει την «μεγάλη» εικόνα.

Πιθανότατα είσαι ένα εξωστρεφές άτομο. Η συναναστροφή, η κουβέντα και η παρέα με τους φίλους και τους γνωστούς σου δίνουν ενέργεια και η πολυκοσμία δεν σε «στερεύει» από ενέργεια, όπως θα συνέβαινε με έναν εσωστρεφή άνθρωπο.

Προτιμάς να λύνεις τα προβλήματά σου συζητώντας τα. Έχεις μια «χαλαρή» και «ανοιχτή» προσωπικότητα και οι γύρω σου θα σε περιέγραφαν ως ένα προσιτό και φιλικό άνθρωπο.