Ο καλός παλιός ελληνικός κινηματογράφος στον αγώνα κατά του κορωνοϊού


Στη δημοσιότητα έδωσε η Φίνος Φιλμ ένα νέο βίντεο για τον εμβολιασμό κατά του κορωνοϊού, στέλνοντας μήνυμα προς τους πολίτες που παραμένουν ανεμβολίαστοι να κλείσουν το ραντεβού του για να κάνουν το εμβόλιο κατά του Covid-19.

Το ξεκαρδιστικό βίντεο της Finos Film για τον εμβολιασμό περιέχει σκηνές από κλασικές ταινίες του ελληνικού κινηματογράφου, όπου διάσημοι ηθοποιοί στέλνουν το μήνυμα «Να πάτε!».

Νίκος Σταυρίδης, Τζένη Καρέζη, Μάρθα Καραγιάννη, Ρένα Βλαχοπούλου, Ντίνος Ηλιόπουλος, Μίμης Φωτόπουλος και Βασίλης Αυλωνίτης μεταξύ άλλων πρωταγωνιστούν στο απολαυστικό βίντεο, καλώντας τους πολίτες να κάνουν το εμβόλιο για τον κορωνοϊό.

Στην ανάρτηση στο Instagram της Φίνος Φιλμ επισημαίνεται ότι το video περιέχει σκηνές με ατάκες από τις ταινίες «Γοργόνες και Μάγκες», «Τα Κίτρινα Γάντια», «Η Ωραία του Κουρέα», «Λατέρνα, Φτώχεια και Φιλότιμο», «Μια Ελληνίδα στο Χαρέμι», «Ο Γόης», «Η Κυρά μας η Μαμμή», «Ο Ατσίδας», «Δεσποινίς Διευθυντής», «Η Γυναίκα μου Τρελάθηκε» και «Μια Τρελή Τρελή Οικογένεια».

Τι έδειχνε το πρώτο βίντεο της Φίνος Φιλμ για τον εμβολιασμό κατά του κορωνοϊού

Σημειώνεται ότι στον συγκεκριμένο λογαριασμό της Φίνος Φιλμ είχε ανέβει πριν από λίγο καιρό ένα βίντεο για τον εμβολιασμό, όπου πάλι μεγάλα ονόματα του ελληνικού κινηματογράφου έστειλαν μήνυμα για το εμβόλιο.

Σε αυτό υπήρχαν σκηνές από τις ταινίες «Όταν η Πόλις Πεθαίνει», «Ο Κλέαρχος, η Μαρίνα και ο Κοντός», «Είκοσι Γυναίκες και Εγώ», «Δεσποινίς Διευθυντής», «Γαμπρός από το Λονδίνο», «Κάτι Κουρασμένα Παληκάρια», «Διακοπές στο Βιετνάμ», «Μακρυκωσταίοι και Κοντογιώργηδες», «Ο Ατσίδας», «Η Κυρά μας η Μαμμή» και «Τζένη Τζένη».

Δείτε εδώ τα βίντεο που ετοίμασε η εταιρία:

https://www.instagram.com/p/CRtRxKeKhaT/?utm_source=ig_web_copy_link

https://www.instagram.com/p/CS_Wm1uKEMA/?utm_source=ig_web_copy_link

Πηγή: www.athensvoice.gr