Και πώς θα επηρεάσει το ζώδιό σου για τους επόμενους μήνες


Στις 15 Ιουλίου, ο Χείρων μπήκε σε ανάδρομη πορεία στον Κριό μέχρι τις 19 Δεκεμβρίου 2021. Ο Χείρων είναι αυτό που ονομάζεται «κένταυρος» - που σημαίνει ότι έχει χαρακτηριστικά τόσο αστεροειδών όσο και κομητών. Όταν κοιτάζουμε τον Χείρωνα, μερικές φορές αποκαλείται «πληγωμένος θεραπευτής» στην αστρολογία, εξετάζουμε τα μέρη όπου αυτοπροστατευόμαστε λόγω μιας τραυματικής εμπειρίας. Καθώς ο κόσμος προσπαθεί να εξετάσει πώς μοιάζει μια πρακτική που βασίζεται σε τραύματα καθώς συνεχίζουμε τη ζωή μας μετά την καραντίνα κοιτάμε προς τον Χείρωνα.

Ενώ ο Χείρων θα είναι ανάδρομος για πέντε μήνες, όλοι μας ζητάμε να είμαστε λίγο πιο περίεργοι για τις απροσδιόριστες/ανεξερεύνητες σκέψεις και συναισθήματα, ώστε να μπορούμε να τα θεραπεύσουμε. Ο ανάδρομος Χείρωνας θέλει να αναρωτηθούμε: «Γιατί αυτοπροστατεύομαι με αυτόν τον τρόπο όταν αντιμετωπίζω αυτήν τη συμπεριφορά ή κατάσταση; Με προστατεύει πραγματικά;»

Όταν ο Χείρων θα μπει τον Δεκέμβριο σε ορθή πορεία, μπορούμε να συνεχίσουμε το έργο με μια εξίσου ισχυρή δέσμευση για ανάκαμψη τραύματος. Μόλις καταλάβουμε τι συνέβη σε εμάς και γιατί ανταποκρινόμαστε με τον τρόπο που επιλέξαμε, μας δίνεται ο χώρος και η ελευθερία να επιλέγουμε διαφορετικές συμπεριφορές. Μπορούμε να ξανασυνδεθούμε στον κόσμο από έναν τόπο αξιοπιστίας, εμπιστοσύνης και προθυμίας να δούμε ακριβώς πώς είμαστε.

ΚΡΙΟΣ

Δεν είναι εντάξει να μην είσαι εντάξει, Κριοί. Κι ο ανάδρομος Χείρωνας στο πρόγραμμά σας θέλει να το διατηρήσετε αληθινό με τον εαυτό σας και τους άλλους. Σας επιτρέπεται να νιώσετε τις αισθήσεις σας! Απλώς σιγουρευτείτε ότι μεγιστοποιείτε το διάστημα μεταξύ του συναισθήματος και της συμπεριφοράς που επιλέγετε για ακεραιότητα, σχεσιακή υγεία και εσωτερική ηρεμία.

ΤΑΥΡΟΣ

Το κλείσιμο είναι κάτι που μπορείτε να δώσετε στον εαυτό σας, Ταύρος. Ο ανάδρομος Χείρωνας στη ζώνη ολοκλήρωσης που διέπεται από τον Κριό θέλει να απελευθερωθείτε από παγίδες σκέψης χαμηλού επιπέδου, κακές συνήθειες και ίσως ακόμη και από σχέσεις που δεν λειτουργούν πλέον. Μόλις το κάνετε, το σύμπαν θα φέρει καλύτερα πράγματα στον χώρο που καθαρίσατε.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Μερικές φορές πρέπει να είσαι μόνος για να ανήκεις, Δίδυμοι. Ο ανάδρομος Χείρωνας στη ζώνη κοινότητας που διέπεται από τον Κριό σας υπενθυμίζει ότι το «ανήκει» είναι παράδοξο. Δεν χρειάζεται να κάνετε τα πάρτι και / ή να συμφωνήσετε με αυτά που λένε / κάνουν / αισθάνονται / σκέφτονται οι άλλοι για να ανήκετε κάπου. Μπορείτε να μείνετε μόνοι στις πεποιθήσεις σας και να δείτε ποιοι φίλοι ενθαρρύνουν την αυτονομία σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Πώς πλαισιώνουμε τη «δύναμη» στην εργασία, Καρκίνος; Ο ανάδρομος Χείρωνας στη ζώνη καριέρας που διέπεται από τον Κριό θέλει να καταλάβετε τη δύναμή σας μέσα. Το πώς διαμορφώνετε την ικανότητά σας να ενεργείτε είναι ένας βασικός παράγοντας για την επαγγελματική σας επιτυχία, οπότε διαμορφώστε ξανά τον τρόπο με τον οποίο θα θέλατε να διεκδικήσετε και να μοιραστείτε τη δύναμη με τους συναδέλφους σας για να πραγματοποιήσετε τα όνειρα της καριέρας σας.

https://www.instagram.com/p/CRYrp39lt3h/

ΛΕΩΝ

Όπως είπε ο Marcel Proust, το πραγματικό ταξίδι της ανακάλυψης δεν είναι να αναζητάς νέα τοπία αλλά να βλέπεις τον κόσμο μέσα από νέα μάτια. Ο ανάδρομος Χείρωνας στη ζώνη ανακάλυψης που διέπεται από τον Κριό θέλει να επιστρέψετε στο οικείο με μια νέα προοπτική. Θα δείτε τι ήταν κρυμμένο στα μάτια καθ' όλη τη διάρκεια.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Αφήστε τους να σας «δουν», Παρθένοι! Ο ανάδρομος Χείρωνας στη ζώνη οικειότητας που διέπεται από τον Κριό θέλει να βγάλετε την πανοπλία σου γύρω από τους ανθρώπους που εμπιστεύεσαι. Σας επιτρέπεται να είστε ατελείς, ευάλωτοι και ακατάστατοι. Κανένα από αυτά δεν αλλάζει την αλήθεια ότι αξίζετε ακόμα να αγαπάτε και να ανήκετε.

ΖΥΓΟΣ

Οι σχέσεις είναι γεμάτες αντιφάσεις, Ζυγοί. Ο ανάδρομος Χείρωνας στη ρομαντική ζώνη του Κριού σας υπενθυμίζει ότι η αντίθεση και οι διαφορές δεν είναι πράγματα που πρέπει να φοβηθείτε. Είναι εντάξει να διαφωνείς. Απλώς πρέπει να κατανοήσουμε την άποψη του άλλου και να βεβαιωθούμε ότι χρειάζονται χρόνο για να κατανοήσουν τη δική μας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Προτεραιότητα στην αυτο-φροντίδα το πρωί, Σκορπιός! Ο ανάδρομος Χείρωνας στη ζώνη ευημερίας που διέπεται από τον Κριό θέλει να καλλιεργήσετε το υψηλότερο επίπεδο συναισθηματικής, ψυχολογικής και πνευματικής υγείας. Καθώς βελτιστοποιείτε την ευημερία της πρωινής σας ρουτίνας, θα εκπλαγείτε από την ποιότητα των αποτελεσμάτων που έχετε κατά τη διάρκεια της υπόλοιπης ημέρας!

https://www.instagram.com/p/CRVKpe-nmx2/

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η αξιοπιστία σας για χαρά, αγάπη και το να ανήκετε είναι το γενέθλιό σας χαρακτηριστικό, Τοξότες. Ο ανάδρομος Χείρωνας στη ζώνη εμπιστοσύνης που διέπεται από τον Κριό θέλει να προσδιορίσετε τα μέρη όπου τελειοποιείτε, συγκρίνετε, εκτελείτε και / ή και τα άτομα-παρακαλώ. Να ξέρετε ότι είστε ήδη άξιοι.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Τι σημαίνει το σπίτι και η οικογένεια για εσάς, Αιγώκεροι; Ο ανάδρομος Χείρωνας στη ζώνη συναισθηματικής ασφάλειας που διέπεται από τον Κριό θέλει να σκεφτείτε την οικογενειακή θεραπεία και τρόπους με τους οποίους μπορείτε να διακόψετε δυσλειτουργικές συμπεριφορές. Αυτή είναι επίσης μια στιγμή να σκεφτείτε να ορίσετε το «σπίτι» ως αυτο-αποδοχή. Όταν βρίσκεστε στο σπίτι σας, μπορείτε να βρείτε σπίτι / οικογένεια όπου κι αν πάτε!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Οι λέξεις είναι είτε «παράθυρα είτε τοίχοι», Υδροχόοι. Ο ο ανάδρομος Χείρωνας στη ζώνη επικοινωνίας που διέπεται από τον Κριό θέλει να βλέπετε τα λόγια σας και να ακούτε ως λίγο περισσότερο ως παράθυρο, και λίγο λιγότερο ως τοίχος. Προτεραιότητα στην αυτο-αποκάλυψη, την εμπιστοσύνη και τα όρια, αποκαλύπτοντας ταυτόχρονα τα μέρη που πρέπει να γνωρίζετε.

ΙΧΘΥΣ

Τι σημαίνει «ασφάλεια» για εσάς, Ιχθύς; Ο ανάδρομος Χείρωνας στη ζώνη ασφαλείας που διέπεται από τον Κριό θέλει να προσδιορίσετε τις αξίες σας και να τις εφαρμόσετε. Μάθετε να βλέπετε την ασφάλεια γνωρίζοντας ότι είστε αυτοί που λέτε ότι είστε, γιατί η ζωή σας το αποδεικνύει. Επιπλέον, αυτή είναι μια στιγμή που μπορείτε να κάνετε σημαντική θεραπεία στη σχέση σας με τα οικονομικά.

Πηγή