Αυτή η σελίδα αποκαλύπτει πού γυρίστηκαν σκηνές από ταινίες και σειρές που λατρεύουμε

Game Of Thrones, Tenet και άλλα αγαπημένα μας στο στόχαστρο του Secret Famous Places

Κείμενο: Κατερίνα Ανδρομιδά

Ένα είναι το αδύναμο σημείο όλων των ανθρώπων, η περιέργεια. Και αυτό το συναίσθημα χτυπάει κόκκινο όταν πρόκειται για άγνωστες πλευρές της ζωής αγαπημένων καλλιτεχνών, για ιστορίες που συμβαίνουν πίσω από τα παρασκήνια σειρών και φυσικά για σημεία-άγνωστα- που γυρίστηκαν σκηνές ταινιών που μας στιγμάτισαν για πάντα. Αυτή τη τελευταία πλευρά προσπαθεί να φωτίσει η ομάδα Secret Famous Places στο Instagram.

Σε συνέντευξη που παραχώρησαν στο Bored Panda οι εγκέφαλοι που βρίσκονται πίσω αυτή τη σελίδα μοιράστηκαν ότι δύο είναι οι λόγοι που τους οδήγησαν να βγουν από το σπίτι τους και να ψάξουν να βρουν όλα τα απίθανα αυτά μέρη που γυρίστηκαν αγαπημένες τους σκηνές. Ο πρώτος είναι ότι ήθελαν να ανακαλύψουν πώς μοιάζουν στη πραγματικότητα αυτά τα σημεία. Ο δεύτερος, πάνω στον οποίο στηρίζεται το πρότζεκτ τους, είναι η αναπαράσταση των σκηνών αυτών από τους ίδιους!

Να σημειωθεί ότι αυτή η ιστορία μετράει 7 χρόνια αφού ξεκίνησαν αυτό το ιδιαίτερο χόμπι το μακρινό 2014 και βλέποντας τις θετικές αντιδράσεις των γύρω τους αποφάσισαν το 2018 να αρχίσουν να μοιράζονται με όλο τον κόσμο αυτό το φετίχ...

aatk.jpg

Eat Pray Love / Rome, Italy

atn.jpg

Tenet / Amalfi, Italy

aaks.jpg

"Letters To Juliet"

aaitk.jpg

 

James Bond / Venice, Italy

aadkf.jpg

Eat Pray Love / Rome, Italy

aavb.jpg

Tenet / Italy

aatkt.jpg

Spiderman / Berlin, Germany

aafg.jpg

Dark / Potsdam, Germany

aasck.jpg

Harry Potter / Glen Etive, Scotland

aagm.jpg

Game Of Thrones / Gaztelugatxe, Spain

aask.jpg

Star Trek / San Francisco, USA