Όλα όσα θες να ξέρεις για το αγόρι που όλα τα κορίτσια ονειρεύονται


Ο Jacob Elordi γεννήθηκε στις 26 Ιουνίου το 1997. Είναι 24 ετών.

Μπορεί να έχει κλέψει τις εφηβικές καρδιές χάρη στον πρωταγωνιστικό του ρόλο στο The Kissing Booth, αλλά οικριτικές για την ερμηνεία του στο Euphoria του HBO αποδεικνύουνότι είναι ένας από τους πιο υποσχόμενους νέους αστέρες του Χόλιγουντ.
https://www.instagram.com/p/CMApKorngVN/

Είναι καρκίνος στο ζώδιο.

Γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Μπρίσμπεϊν της Αυστραλίας, αλλά τώρα ζει στις ΗΠΑ.

Έχει ύψος 1,95 μ.

Έχει γίνει γνωστός ενσαρκώνοντας τον Noah Flynn στο επιτυχημένο εφηβικό δράμα του Netflix, The Kissing Booth, και στη συνέχεια της ταινίας 2020: The Kissing Booth 2.

Παράλληλα, είναι ο ηθοποιός που παίζει τον Nate Jacobs στο Euphoria του HBO. Ο Nate είναι ένας θυμωμένος αθλητής, αλλά υπάρχουν πολλά περισσότερα στον ρόλο του από ό,τι βλέπει κανείς με την πρώτη ματιά. Πρόκειται για τον πρώτο του ρόλο του Jacob σε τηλεοπτική σειρά των ΗΠΑ. Ο Jacob πρωταγωνιστεί δίπλα στη Zendaya.

Αυτή τη στιγμή φαίνεται να είναι single. Στο παρελθόν έβγαινε με την Joey King, που γνωρίστηκανστα γυρίσματα του The Kissing Booth. Η Joey έκανε την Elle Evans, το ερωτικό αντικείμενο του πόθου του Jacob στην οθόνη.

https://www.instagram.com/p/B9X5wL5H4qQ/

Ο Jacob Elordi και η Joey King άρχισαν να βγαίνουν λίγο μετά τη συνάντησή τους στο σετ του The Kissing Booth, το 2017. Ωστόσο, χώρισαν γύρω στις αρχές του 2019. Μιλώντας για τη εκ νέου συνεργασία τους στο The Kissing Both 2, η Joey δήλωσε σε δημοσιογράφους: «Ήταν μια άγρια ​​εμπειρία, αλλά ειλικρινά, ήταν μια πολύ όμορφη στιγμή γιατί έμαθα πολλά για τον εαυτό μου και μεγάλωσα ως ηθοποιός, μεγάλωσα ως άτομο». Ο Jacob δεν έχει ακόμη μιλήσει δημόσια για τον χωρισμό τους.

Από τότε που το Euphoria κυκλοφόρησε στο HBO, οι οπαδοί του Jacob Elordi και της Zendaya άρχισαν να εικάζουν ότι τα δύο αστέρια μπορεί να είναι σε σχέση. Τον Σεπτέμβριο του 2019, ο Jacob φάνηκε να κλείνει τις φήμες που τους ήθελαν να είναι ζευγάρι, σχολιάζοντας: «Είναι σαν αδερφή μου». Ωστόσο, τον Φεβρουάριο του 2020, εντοπίστηκαν μαζί στη Νέα Υόρκη και οι φωτογραφίες ήταν τόσο οικείες που οι φήμες άρχισαν να κυκλοφορούν ξανά. Ο Jacob και η Zendaya δεν έχουν προς το παρόν επιβεβαιώσει τίποτα.

Ο Jacob Elordi μπορεί να μην είναι από τις ΗΠΑ, αλλά δεν φοβάται να εμπλακεί σε σημαντικές δράσεις ακτιβισμού. Συμμετείχε στη διαμαρτυρία March for Our Lives το 2018 και έκτοτε συνεχίζει να μιλάει υπέρ του κινήματος Black Lives Matter. «Παρακαλώ μην το αφήσετε το κίνημα να μείνει στη σιωπή», έγραψε. «Είναι σημαντικό να συμπαραστέκεστε ο ένας στον άλλον. Να μορφώνεστε και να είστε σε εγρήγορση. Να φροντίζετε ο ένας τον άλλον. Να είστε ευγενικοί και να αγαπάτε».

Ο Jacob έμαθε πώς να οδηγεί μοτοσικλέτα για τις ανάγκες των γυρισμάτων του The Kissing Booth.

Έχει λογαριασμό στο Twitter (@JacobElordi). Το πρώτο tweet που έκανε ήταν τον Ιούλιο του 2018 για να ανακοινώσει τη νέα του συμμετοχή στο Euphoria. Ο Jacob άρχισε να χρησιμοποιεί το Instagram τον Απρίλιο του 2017 (@jacobelordi) και έκτοτε έχει συγκεντρώσει πάνω από 5,8 εκατομμύρια ακόλουθους.

Όποιος παρακολουθεί τον Jacob θα ξέρει ότι αγαπά τον Heath Ledger, καθώς αναφέρει τακτικά τον υποκριτικό θρύλο σε συνεντεύξεις του.

Επιπλέον, αν ρίξεις μια ματιά στο Instagram του (@jacobelordi), θα δεις ότι τρέφει τεράστια εκτίμηση στους κλασικούς ηθοποιούς. Ο Τζέιμς Ντιν και ο Μάρλον Μπράντο εμφανίζονται συχνά στη ροή των αναρτήσεών του. «Έχω εμμονή με τους ηθοποιούς γενικά. Όλο και περισσότερο όσο μεγαλώνω, ειδικά αφού τους συναντήσω κι από κοντά».

«Βλέποντάς τους και μόνο να δουλεύουν ενθουσιάζομαι. Επηρεάστηκα ιδιαίτερα από τους Michael Fassbender και Ryan Gosling».

«Καθώς άρχισα να βλέπω περισσότερες ταινίες, ήταν ο Μάρλον Μπράντο και ο Τζέιμς Ντιν που με συγκλόνισαν. Μετά από αυτούς, ήταν ο Μοντγκόμερι Κλιφτ. Νομίζω ότι όλοι οι νεαροί άνδρες που θέλουν να ασχοληθούν με την ηθοποιία επηρεάζονται από αυτούς τους μεγάλους ηθοποιούς».

«Είμαι επίσης τεράστιος θαυμαστής του Τζέιμς Φράνκο... Ακόμα θαυμάζω και σε κάποιον σαν τον Νικολά Κέιτζ ... Βρίσκω ότι πολλοί ηθοποιοί κάνουν κάτι ενδιαφέρον αυτόν τον καιρό».

Ο Jacob είναι επίσης απίστευτος φωτογράφος. Ρίξε μια ματιά στο Instagram (@jacobelordi) για να πάρεις ένα δείγμα για τη δουλειά του. [@jacobelordi μέσω Instagram]

Επιπλέον μπορεί και να τραγουδήσει. Το ανερχόμενο αστέρι έκανε την πρώτη του μεγάλη εμφάνιση παίζοντας στο Cat in the Hat σε παραγωγή Seussical.

Εκτός από το The Kissing Booth και το Euphoria, ο Jacob Elordi έχει παίξει στο Pirates of the Carribean: Dead Men Tell No Tales, Swinging Safari, The Bend και The Mortuary Collection. Έχει επίσης κερδίσει ρόλους στο Deep Water, 2 Hearts και, φυσικά, στο The Kissing Booth 2.

Στο Swinging Safari πρωταγωνίστησε δίπλα στην Kylie Minogue και τον Guy Pearce.

Η καθαρή αξία του Jacob Elordi εκτιμάται ότι φτάνει τα 1.000.000 $. Κι αυτό συμβαίνει χάρη στους επιτυχημένους ρόλους του στο The Kissing Booth στο Netflix και το Euphoria στο HBO.

Εκτός του ότι είναι ηθοποιός, ο Jacob Elordi είναι πετυχημένο μοντέλο εσωρούχων για τον Calvin Klein.

https://www.instagram.com/p/CDfUXoKjW-9/

Μετά το The Kissing Booth 2, πρόκειται να πρωταγωνιστήσει στην ταινία Deep Water, δίπλα στον Ben Affleck.

Πηγή