Μέχρι πριν λίγα λεπτά δεν φανταζόμασταν τους πειρατές της Καραϊβικής στην κραυγή του Μουνκ, ούτε τη Φρίντα Κάλο ως Ρέιτσελ


Γίνεται να συμπορευτούν ο κόσμος του κινηματογράφου με αυτόν των εικαστικών τεχνών; Τα κολάζ του Ertan Atay είναι η απάντηση σ' αυτό το ερώτημα. Ζει στη Τουρκία, λατρεύει τις σειρές και τις τέχνες και αποφάσισε να τα παντρέψει με έναν ιδιαίτερα ιδιοφυές τρόπο. Μέχρι πριν λίγα λεπτά δεν θα μπορούσαμε να οπτικοποιήσουμε στη σκέψη μας την κραυγή του Μουνκ με τους πειρατές της Καραϊβικής, ούτε τη Φρίντα Κάλο στο ρόλο της Ρέιτσελ στα Φιλαράκια. Αυτές τις σουρεαλιστικές σκέψεις κι άλλες πολλές, που ούτε μας περνούσαν από το μυαλό, κάνει πραγματικότητα ο Ertan. 

Ο Ertan Atay καταπιάνεται και με άλλα πράγματα εκτός από το να δημιουργεί τόσο ανατρεπτικά κολάζ στον ελεύθερο του χρόνο. Έχει ρόλο παραγωγού, σχεδιαστή μόδας ενώ κατέχει την τέχνη της γραφιστικής (όπως ήταν αναμενόμενο). Εκτός από το φαν κλαμπ που σίγουρα θα έχει στη πραγματικότητα, μεγάλο αριθμό οπαδών έχει και στο instagram στο οποίο φροντίζει να μην αφήνει ούτε μέρα ανενημέρωτο το κοινό του για τα κατορθώματά του.

akalsao.jpg

 

nvc.jpg

 

aajkn.jpg

 

aadkrds.jpg

 

akalsa.jpg

 

aafck.jpg

 

athkca.jpg

 

aatnvs.jpg

 

aakmsla.jpg

 

aalncd.jpg

 

aadmv.jpg

 

aadna.jpg