Σ' αυτό το σημείο αναγνωρίζουμε όλοι, όλες τις επικίνδυνες διαστάσεις που μπορεί να πάρει ο φανατισμός μας για μία σειρά


Όλοι μας κάποια στιγμή εξαφανίσαμε ένα οικογενειακό παγωτό δύο λίτρων αφού η κατάληξη των δύο πρωταγωνιστών δεν ήταν αυτή που περιμέναμε. Άλλοι ζήσαμε με αυτό κι άλλοι δεν το ξεπέρασαν ποτέ. Δεν είμαστε ψυχολόγοι, όμως δεν θα ήταν υπερβολική υπερηφάνεια ή σύνδρομο παντογνώστη να παραδεχτούμε πως δεν είναι εντελώς αδικαιολόγητες οι ακραίες (πολλές φορές) αντιδράσεις μας κατά τη διάρκεια μίας ταινίας, μίας σειράς, ενός θεατρικού έργου. Είναι ξεκάθαρο ότι οι περισσότεροι που βρίσκονται γύρω μας στις σκοτεινές αίθουσες βρίσκονται για τον ίδιο λόγο με εμάς, για να ταυτιστούν. Και στην ακόμη καλύτερη περίπτωση για να λυτρωθούν. Κανείς δεν πέταξε ποτέ από τη χαρά του όταν δεν έζησε το πολυαναμενόμενο happy end σε μία ρομαντική ταινία, κανείς δεν πήρε την ικανοποίηση που ήθελε όταν είδε τον δολοφόνο να θριαμβεύει σε μία ταινία μυστηρίου.

Είναι περίεργη η ψυχολογία του σινεμά και ακόμη πιο παράξενη των θεατών, όλων εμάς. Το σινεμά έχει διαμορφώσει μία συγκεκριμένη αντίληψη σε όλους μας για τις ιδανικές σχέσεις, για εξιδανικευμένες φιλίες και ενωμένες οικογένειες. Αυτό το ένστικτο οδήγησε και την Hidreley Diao, γνωστή στο Instagram ως (hidreley), να επεξεργαστεί φωτογραφίες ζευγαριών που πέρασαν από την μεγάλη οθόνη για να βγάλει... τη φυσιογνωμία που θα είχαν τα παιδιά τους. Σ' αυτό το σημείο αναγνωρίζουμε όλοι, όλες τις επικίνδυνες διαστάσεις που μπορεί να πάρει ο φανατισμός μας για μία σειρά ή οτιδήποτε άλλο, εντελώς πλασματικό. Να πούμε πάντως ότι τα αποτελέσματά της είναι οριακά χιουμοριστικό.

https://www.instagram.com/p/CPBeRdFLiz_/

 

https://www.instagram.com/p/CPBBUxKr47n/

 

https://www.instagram.com/p/CO_rB2ZrxhQ/

 

https://www.instagram.com/p/CO_osBwLNT0/

 

https://www.instagram.com/p/CPBHUw8rM4_/

 

https://www.instagram.com/p/CPBYMcTLXIH/

 

https://www.instagram.com/p/CPBgEupr66p/

 

https://www.instagram.com/p/CPBh9SgL5BS/

 

https://www.instagram.com/p/CPBjLImrX3k/

 

https://www.instagram.com/p/CPBlfFErybV/

 

https://www.instagram.com/p/CPEnARbrHy2/

 

https://www.instagram.com/p/CPEqKMArq-f/