Πώς να απογειώσεις το πρώτο (κι όχι μόνο) φιλί… και πώς φιλάει ανάλογα με το ζώδιό του!


Με τα rapid self test να δείχνουν σε ένα τεταρτάκι αν είσαι covid free και τους εμβολιασμούς να επιταχύνονται με ρυθμούς που κόβουν την αναπνοή, όλα δείχνουν ότι οι δρόμοι του dating αποκτούν ξανά έναν αέρα ελευθερίας. Καλοκαίρι έρχεται, οι θερμοκρασίες ανεβαίνουν και το ερωτικό θερμόμετρο της πόλης ετοιμάζεται να χτυπήσει κόκκινο.

Επειδή όμως μπορεί ένα χρόνο τώρα να είσαι σε ερωτικό pause σου θυμίζουμε σε ταχύρρυθμο μάθημα όλα τα sos του φιλιού και bonus έκπληξη στη συνέχεια σου αποκαλύπτουμε τι λέει η αστρολογία για το πώς φιλάει κάθε ζώδιο…

Time to kiss again

Το φιλί είναι ένα από τα πιο σημαντικά μέρη μιας σχέσης. Θεωρείται μία από τις πιο τρυφερές εκφράσεις αγάπης, πόθου ή τρυφερότητας. Το φιλί φέρνει δύο ανθρώπους πιο κοντά. Ένα φιλί δεν είναι απλώς ένα φιλί. Ένα φιλί μπορεί να κρίνει την έκβαση αλλά και την τύχη μιας σχέσης ένα αν κριθεί ως καλό ή κακό φιλί. Ένα φιλί μπορεί επίσης να οδηγήσει σε σεξ εάν το πάθος και η οικειότητα είναι στη σωστή θερμοκρασία. Βαρέθηκες τα εικονικά ραντεβού και τις διαδικτυακές συναντήσεις; Είπατε ότι είχατε να πείτε στο messenger και νιώθεις πως ήρθε η ώρα να βρεθείτε από κοντά. Νιώθεις ήδη την ένταση μέσα σου να σε αναστατώνει; Αλλά έχεις άγχος στο ενδεχόμενο του φιλιού; Ας σας βοηθήσουμε με μερικές συμβουλές για το πώς να απογειώσεις το φιλί και να δείτε και οι δύο αστράκια!

Προετοιμάσου για την κατάλληλη στιγμή

Με την προετοιμασία εννοούμε ότι τα χείλη σου θα πρέπει να φαίνονται θελκτικά, πανέμορφα, αλλά όχι κραυγαλέα, κι έτοιμα για φιλιά. Σε μετάφραση να είναι καλά ενυδατωμένα, σε όμορφη λαμπερή αλλά όχι πολύ έντονη απόχρωση και βεβαιώσου με κραγιόν αδιάβροχο που δεν ξεβάφει… για να έχεις ένα άγχος λιγότερο για το πώς θα φαίνονται τουλάχιστον τα χείλη σου (και τα χείλη του) μετά το φιλί… Τα lip balms μπορεί να είναι μια ασφαλής επιλογή.

Βεβαιώσου ότι έχεις καλή αναπνοή

Δεν προλαβαίνεις να πλύνεις τα δόντια σου, φρόντισε να έχεις μια τσίχλα με δροσερό άρωμα/γεύση ή να προτιμήσεις όταν βρεθείτε να μη φας ή πιείς κάτι με βαριά και περίεργη μυρωδιά ή γεύση. Ως προς το κάπνισμα, αν είστε κι οι δύο καπνιστές ή και οι δύο μη καπνιστές είστε στην ίδια σελίδα, αν καπνίζει μόνο ο ένας, ίσως να το λάβετε υπόψη.

Διάβασε τη γλώσσα αγάπης του και δείξε του επίσης πώς νιώθεις

Ένα φιλί για να είναι μαγικό πρέπει να έρθει στη σωστή στιγμή και να το θέλουν εξίσου και τα δύο μέρη. Ξέφυγε από τα κλισέ των ρομαντικών ταινιών και απλώς χαλάρωσε. Πέρασε όμορφα, αφέσου και «θερμομέτρησε» το βαθμό εγγύτητας αλλά και έντασης μεταξύ σας. Το σώμα του και το δικό σου, οι κινήσεις σας, το αν γελάτε μαζί, αν στρέφεστε κοντά ο ένας στον άλλον όταν μιλάτε, αν αγγίζεστε τυχαία (ή όχι και τόσο τυχαία), είναι σημάδια που δείχνουν κατά πόσο ήρθε η ώρα και είστε έτοιμοι κι οι δύο για το πρώτο φιλί.

Ξεκινήστε το φιλί αργά και ομαλά

Απλώς αφέσου και χαλάρωσε. Το φιλί είναι σαν το ποδήλατο... (χωρίς τον κίνδυνο της πτώσης / αλλά τη βοηθητική χρήση του φρένου). Δεδομένου ότι είναι το πρώτο φιλί, πρέπει να ξεκινήσετε πολύ αργά. Μη βιαστείς. Πάρε το χρόνο σου και δώσε τη διάρκεια και την ένταση που θες, σιγά σιγά. Όσο άγχος έχεις εσύ άλλο τόσο έχει κι εκείνος – αλλά δεν υπάρχει κανένας λόγος άγχους, οπότε απλώς απολαύστε το.

Αλλάξτε το ρυθμό

Μόλις χαλαρώσεις εντελώς και πάψεις να σκέφτεσαι, θα αρχίσεις να φιλάς πιο φυσικά και με περισσότερο πάθος. Αυτή είναι ίσως η καλύτερη στιγμή για να αλλάξεις τον ρυθμό και αν νιώθεις έτοιμη και για να χρησιμοποιήσεις στη διαδικασία τη γλώσσα σου. Μπορείς επίσης να του δώσεις ένα μικρό και σέξι δάγκωμα στα χείλη του.

Ποιο ζώδιο λέγεται ότι φιλάει καλύτερα; Αυτά ισχυρίζονται τα άστρα για το στιλ των φιλιών του!

Κριός

Δεν του αρέσει πολύ να καταβάλλει προσπάθεια σε κάτι τόσο απλό όσο το φιλί. Επομένως, οι πιθανότητες είναι ο σύντροφός σας Κριός να σας πιάσει απλώς και να σας αφήσει μερικά πραγματικά παθιασμένα φιλιά. Τα ρομαντικά φιλιά είναι τελείως ο τύπος του και ίσως μοιραστείτε ένα επιθετικά αξιολάτρευτο φιλί κατά τη διάρκεια των συναντήσεών σας. Το καλύτερο για τον Κριό και το στυλ φιλιού του είναι ότι θα σας εντυπωσιάσουν εντελώς.

Ταύρος

Ο Ταύρος είναι ένα ζώδιο της γης, αναζητούν μια συναισθηματική σύνδεση σε ό,τι κάνουν, ακόμη και στα φιλιά. Δεν πιστεύουν στα φιλιά «τηλεφώνου» ή στα φιλιά «συνομιλίας». Θέλουν να νιώσουν τα φιλιά όσο το δυνατόν πιο παθιασμένα και βαθιά. Μόλις καταφέρετε να κερδίσετε την εμπιστοσύνη του, δεν θα αφήσει καμιά ευκαιρία να πάει χαμένη για ένα τέλειο φιλί. Μια γυναίκα Ταύρος θα φιλήσει μόνο αν αισθάνεται συνδεδεμένη με τον άνδρα και τον εμπιστεύεται. Τα ομαλά και αισθησιακά φιλιά είναι αυτά που προτιμούν, φιλιά που θα αφήσουν το άλλο άτομο να λαχταρά περισσότερα.

Δίδυμοι

Οι Δίδυμοι δίνουν σέξι φιλιά. Δεδομένου ότι ο κυβερνήτης πλανήτης των Δίδυμων είναι ο Ερμής, τους αρέσει να εξερευνάνε. Έτσι, όταν φιλάνε, συνήθως ανοίγουν αρκετά το στόμα και χρησιμοποιούν πολύ τη γλώσσα τους. Φιλάνε για να ενεργοποιήσουν τον σύντροφό τους και να τον διεγείρουν σε σημείο που μπορεί να οδηγήσει σε σεξ. Αλλά ταυτόχρονα, μπορούν επίσης να φιλήσουν αργά και ομαλά. Ο Δίδυμος είναι, βασικά, πολυ-ταλαντούχος. Εάν είστε Δίδυμοι, πιθανότατα θα αναζητήσετε κάποιον που μπορεί να ταιριάξει με το ρυθμό του φιλιού σας, είτε αργό είτε γρήγορο. Το πρόβλημα με εσάς είναι ότι εάν ο σύντροφός σας δεν ταιριάζει με το επίπεδο του φιλιού σας, μπορείτε να κλειστείτε. Ένα άλλο εκπληκτικό και ενδιαφέρον κομμάτι για έναν Δίδυμο είναι ότι μια καλή συνομιλία με τον σύντροφό σας μπορεί επίσης να σας ενεργοποιήσει για ένα γρήγορο, παθιασμένο φιλί.

Καρκίνος

Οι Καρκίνοι είναι άνθρωποι που είναι συναισθηματικοί και τρυφεροί από τη φύση τους. Το φιλί τους το αντανακλά επίσης αυτό. Φιλιούνται με τρόπο που θα λέει πολλά για το τι πραγματικά συμβαίνει στην καρδιά τους. Ωστόσο, το ενδιαφέρον εδώ είναι ότι ένας Καρκίνος εκφράζεται ως συναισθηματικός μόνο σε άτομα με τα οποία είναι πολύ κοντά, αλλιώς δείχνει πιο σκληρός στο εξωτερικό. Έτσι, εάν έχετε έναν σύντροφο που είναι Καρκίνος, είμαστε σίγουροι ότι τα φιλιά σας είναι από τα καλύτερα κομμάτια της σχέσης σας. Θα είστε απόλυτα ικανοποιημένοι με τον τρόπο που ο Καρκίνος σάς φιλά.

Λέων

Έντονος, ελεγχόμενος και πολύ διασκεδαστικός είναι αυτό που περιγράφει καλύτερα έναν Λέοντα. Τα φιλιά του είναι η τέλεια εικόνα και για το πώς αισθάνονται. Δεδομένου ότι ένας Λέων αγαπά πάντα να είναι το κέντρο της προσοχής, μπορεί να βγάλουν ακόμη και το τηλέφωνό τους για μια γρήγορη φιλιά selfie. Ελπίζουμε απλώς ότι ο σύντροφός σας αγαπάει αυτά τα πράγματα όπως και εσείς. Τα φιλιά ενός Λέοντα είναι δελεαστικά και έρχονται με πολλά σέξι πειράγματα και αποπλάνηση που αφήνει το άλλο άτομο να παραληρεί. Και ναι, το φιλί του Λέοντα οδηγεί συχνά σε σεξ.

Παρθένος

Οι Παρθένοι είναι ένας από τους πιο συμπονετικούς και έτσι όταν σε φιλούν γίνεται μαγικά. Εάν δεν έχετε φιληθεί ποτέ από Παρθένο, έχετε χάσει σοβαρά ένα από τα καλύτερα πράγματα της ζωής. Ένας Παρθένος μπορεί να διαβάσει τη γλώσσα του σώματός σας και θα διασφαλίσει ότι το φιλί είναι ό,τι ακριβώς θέλετε. Αυτό σημαίνει επίσης ότι οι Παρθένοι είναι ένα σπάνιο εύρημα, καθώς είναι ανιδιοτελείς και επικεντρώνονται περισσότερο στις ανάγκες του συντρόφου τους. Θα αρχίσουν να σας φιλούν αργά και ομαλά και αργότερα θα αυξήσουν το ρυθμό. Σε καμία στιγμή δεν θα μετατραπεί σε ένα γεμάτο άγριο, σκληρό και σκληρό φιλί.

Ζυγός

Οι Ζυγοί συμβολίζουν το ρομαντισμό, του στιλ που ίσως έχετε παρακολουθήσει σε ταινίες. Είναι ρομαντικοί και ως εκ τούτου τα φιλιά τους είναι επίσης αργά και λεπτά. Θα υπάρξει πολλή συσσώρευση προτού πραγματικά σας φιλήσουν και σας ανατινάξουν. Η αρχή του φιλιού του Ζυγού θα είναι ρομαντικά βλέμματα. Αγγίγματα και χάδια σε άλλα μέρη του σώματος, όπως αυτιά, λαιμό και πρόσωπο. Αυτό στη συνέχεια θα οδηγήσει αργά σε ένα μακρύ και παθιασμένο φιλί.

Σκορπιός

Οι Σκορπιοί δεν χρειάζεται να κάνουν επιπλέον προσπάθειες για ένα καλό φιλί. Είναι από τη φύση τους έντονοι και γεμάτοι πάθος. Τα φιλιά τους δεν θα περιορίζονται μόνο στα χείλη, αλλά μπορείτε επίσης να περιμένετε πολλά στα αυτιά και το λαιμό σας. Οι Σκορπίνες φιλιούνται σαν να μην υπάρχει αύριο και συχνότερα κάνουν τον σύντροφό τους να νιώθει τρελός στην αγάπη και την ευχαρίστηση.

Τοξότης

Ο Τοξότης αγαπά την περιπέτεια και τον αυθορμητισμό. Αυτό αντικατοπτρίζεται σαφώς στον τρόπο που φιλιούνται. Εάν είστε Τοξότες, είμαστε σίγουροι ότι είστε ανοιχτοί σε διαφορετικά στυλ και τύπους φιλιών. Από τα φιλιά που προκαλούν χρήση γλώσσας έως γλυκά και αξιολάτρευτα φιλιά πεταλούδας, είστε εντάξει με οτιδήποτε και τα πάντα. Αυτό σε κάνει επίσης πολύ γοητευτικό και ακαταμάχητο. Αλλά ανεξάρτητα από το πόσο ζεστά φιλάει ένας Τοξότης, το φιλί συμβαίνει μόνο όταν υπάρχει κάποιο επίπεδο συναισθηματικής σύνδεσης.

Αιγόκερως

Ο μόνος στόχος ενός Αιγόκερω όταν πρόκειται για ένα φιλί είναι να ευχαριστήσει το αντίθετο άτομο. Ένας Αιγόκερως είναι συνήθως αρκετά σίγουρος και έτσι τα φιλιά του είναι τέλεια και άψογα. Έχουν επίσης τη δυνατότητα να κάνουν τον σύντροφό τους να νιώθει ασφαλής με ένα μόνο φιλί. Αυτό τους καθιστά σέξι προσφέροντας σταθερά φιλιά. Προσέξτε για μερικά βεγγαλικά όταν φιλάτε έναν Αιγόκερω.

Υδροχόος

Ένα άτομο που γεννιέται κάτω από τον ήλιο του Υδροχόου είναι συνήθως το φιλικότερο και δεν έχει καμία αμφιβολία να αλληλοεπιδρά με διαφορετικούς ανθρώπους και να κάνει φίλους πολύ εύκολα. Έτσι ακριβώς είναι και με τους συντρόφους τους. Τα φιλιά είναι εύκολα, άνετα και αρκετά απαλά. Ένας Υδροχόος πιστεύει ότι πηγαίνει με τη ροή και συμβαίνει απλά και φυσικά με αυτούς που τον ελκύουν. Δεν θα αισθανθείτε καμία πίεση ή άγχος όταν φιλάτε έναν Υδροχόο.

Ιχθύς

Οι Ιχθύς είναι το απόλυτο φιλί του ρομαντισμού. Αγαπούν να εκφράζουν τα συναισθήματά τους μέσω των φιλιών τους. Αν είστε Ιχθύς, είμαστε σίγουροι ότι τα φιλιά σας λένε μια ιστορία. Επίσης, ένας Ιχθύς δεν χρειάζεται να πλησιάσει κανέναν, γιατί οι άνθρωποι συνεχίζουν να έρχονται σε εσάς και αυτή είναι η γοητεία που έχει ένας Ιχθύς. Τα μάτια σας κάνουν το μεγαλύτερο μέρος της δουλειάς και αυτό κάνει τα φιλιά σας από τα καλύτερα και αξέχαστα. Τα φιλιά σας ξεκινούν συνήθως σε αργό ρυθμό και μετά κλιμακώνονται σε έντονα και άγρια.

Πηγή