Ποια ζώδια θα επηρεαστούν αρνητικά και ποια θα λάμψουν με την ευλογία της


Δεν υπάρχει καλύτερη χρονική στιγμή για να ξεκινήσεις κάτι από ό,τι στο νέο φεγγάρι. Σε τελική ανάλυση, αυτή είναι η αρχή του σεληνιακού κύκλου, όταν το φεγγάρι βρίσκεται στην πιο γόνιμη και θεμελιώδη κατάστασή του. Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, το φεγγάρι είναι έτοιμο να σε βοηθήσει να αφήσεις όλες τις αποσκευές από το παρελθόν σου που κουβαλάς, ενθαρρύνοντάς σε να φυτέψεις τους σπόρους για κάτι καινούργιο. Η εμπειρία μπορεί συχνά να είναι αναζωογονητική και ακόμη και παρακινητική, καθώς σου δημιουργεί την ελπίδα ότι τα πράγματα μπορούν (και θα) βελτιωθούν. Για τα ζώδια που θα ευνοηθούν από τη Νέα Σελήνη του Μαΐου 2021 - Ταύρος, Παρθένος και Αιγόκερως - ο ουρανός είναι πραγματικά το όριο.

Το επερχόμενο νέο φεγγάρι θα πραγματοποιηθεί στις 11 Μαΐου (ώρα 9:59:38 μμ.) στον γειωμένο, πρακτικό και δυνατό Ταύρο. Αυτό το σύμβολο της γης έχει να κάνει με το να παίρνεις χρόνο για να σκεφτείς κριτικά πριν περάσεις στη δράση, μετρώντας όλες τις γωνίες και όλα τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα κάθε διαθέσιμης επιλογής. Ωστόσο, όταν ο Ταύρος αποφασίζει τελικά να δεσμευτεί σε κάτι, δεν υπάρχει καμία επιστροφή. Ο Ταύρος δεν παραμελεί τίποτα όσο κι αν είναι επίμονο όταν πρόκειται για τις υποσχέσεις του. Αυτό το ζώδιο συνδέεται επίσης εγγενώς με τη διαχείριση της ανάγκης και την επιθυμία σας να πραγματοποιήσεις αγορές. Αυτό καθιστά αυτό το νέο φεγγάρι την ιδανική στιγμή για να θέσεις οικονομικούς στόχους, είτε αυτό σημαίνει να γίνεις καλύτερη στην εξοικονόμηση των χρημάτων σου ή να γίνεις καλύτερη στο να τα ξοδεύεις.

Ωστόσο, ο Ταύρος δεν είναι απλώς ένα ζώδιο που περνά τις μέρες του μετρώντας ευρώ και κάνοντας ψώνια ασταμάτητα. Αυτό το ζώδιο είναι επίσης απίστευτα ρομαντικό, καλλιτεχνικό και αισθησιακό. Σε τελική ανάλυση, ο Ταύρος κυβερνάται από την Αφροδίτη, καθιστώντας αυτό το νέο φεγγάρι την ιδανική στιγμή για να κάνεις κάτι που σε ωθεί να αισθάνεσαι συνδεδεμένη με τις πέντε αισθήσεις σου και παθιασμένη με την ομορφιά που σε περιβάλλει.

Να γιατί τα γήινα σημάδια θα λατρέψουν αυτήν την εμπειρία:

Ταύρος: Η ζωή σου μπαίνει σε ένα νέο κεφάλαιο υπεροχής

Αυτό το νέο φεγγάρι είναι για σένα, Ταύρε. Με έμφαση στο πρώτο οίκο του ζωδίου σου, αυτό το νέο φεγγάρι σε ενθαρρύνει να αφήσεις πίσω σου όλα όσα σε εμποδίζουν να είσαι ο καλύτερος εαυτός σας. Μην περιμένεις να συμβεί η ανάπτυξη μέσα σε μια νύχτα, αλλά να περιμένεις να βρεις μια πιο σίγουρη κατανόηση της ταυτότητάς σου και των δυνατοτήτων σου. Εάν ορίσεις στόχους τώρα, έχεις τόσο μεγάλη κοσμική ενέργεια που θα σε υποστηρίζει καθ’ όλη τη διαδικασία. Στην πραγματικότητα, αυτό το νέο φεγγάρι θα μπορούσε να σε ενθαρρύνει να εξελιχθείς με τόσο όμορφους τρόπους.

Παρθένος: Απελευθερώνεσαι από το κλουβί σου και πετάς μακριά

Προετοιμάσου για άνοιγμα δρόμων, Παρθένε. Αυτό το νέο φεγγάρι ξεμπλοκάρει τα διανοητικά μονοπάτια που σε εμποδίζουν να δεις την πλήρη εικόνα. Εστιάζοντας στον ένατο οίκο της επέκτασης και περιπέτειας, αυτό το νέο φεγγάρι θα σε ενθαρρύνει να εξετάσεις όλες τις ευκαιρίες που βρίσκονται μπροστά σου. Ίσως έχεις υιοθετήσει μια προοπτική έλλειψης και περιορισμών. Ίσως νιώθεις πιο οξυδερκής από το συνηθισμένο. Ωστόσο, αυτό το νέο φεγγάρι θα σου δείξει ότι σε περιμένει τόση αφθονία. Ακόμη και δυσάρεστες μαθησιακές ευκαιρίες πρέπει να αγκαλιαστούν με ανοιχτές αγκάλες.

Αιγόκερως: Πατάς σε αυτό που πραγματικά σε κάνει ευτυχισμένο

Η ζωή είναι σύντομη, Αιγόκερε. Είναι πολύ σύντομη για να το ξοδέψεις κάνοντας κάτι που δεν σου αρέσει πραγματικά. Εκεί έρχεται αυτό το νέο φεγγάρι να σε ξεβολέψει – με την καλή έννοια. Εκτοξεύοντας τον πέμπτο οίκο διασκέδασης και ευχαρίστησής σας, αυτό το νέο φεγγάρι ξεδιπλώνει την επιθυμία σου να αισθανθείς παθιασμένη με τη ζωή και όλα τα μεγαλεία του. Σκεφτείτε τα χόμπι, τα δημιουργικά καταστήματα και όλα τα απλά πράγματα που σας φέρνουν χαρά. Αφήστε αυτό το νέο φεγγάρι να σας βοηθήσει να δώσετε μεγαλύτερη έμφαση στο να κάνετε ό, τι είναι αυτό που σε κάνει ευτυχισμένο. Δεν υπάρχουν δικαιολογίες.

Ποια 3 ζώδια θα δυσκολευτούν περισσότερο

Αυτή η νέα σελήνη ωστόσο μπορεί να σε οδηγήσει σε κάποια σκοτεινά και άβολα μέρη. Σε τελική ανάλυση, θα σχηματίσει ένα τρίγωνο με τον Πλούτωνα, θεό του κάτω κόσμου. Ωστόσο, είναι συχνά που στις κακοτοπιές έγινες πολύ πιο δυνατή. Ήταν μέσα από διαμάχες που απέκτησες αντοχές και εμπιστοσύνη στην ικανότητά σου να ξεπερνάς τις αντιξοότητες. Ακόμα κι αν αυτό το νέο φεγγάρι μπορεί να σε πάρει βαθιά, θα σηκωθείς με αίσθημα πιο ισχυρό από ποτέ. Δες τι μπορούν να περιμένουν τα ζώδια του αέρα με αυτή τη Νέα Σελήνη:

Δίδυμοι: Ξεφορτώνεις τόσο μεγάλη και αγχωτική ενέργεια

Αυτό το νέο φεγγάρι θα σε ωθήσει να πας προς τα μέσα. Λαμβάνοντας χώρα στον 12ο οίκο πνευματικότητας, αυτό το νέο φεγγάρι θα σε φέρει περισσότερο σε επαφή με τον υποσυνείδητό σου και όχι με τον εξωτερικό σου εαυτό. Μπορεί να διαπιστώσεις ότι μεταφέρεις πολλή ενέργεια που δεν σας εξυπηρετεί. Αυτή η ενέργεια μπορεί να σε γεμίσει με αρνητικότητα, ενοχή, πόνο - όλα τα παραπάνω - αλλά δεν είναι κομμάτι σου. Απλώς ζει χωρίς ενοίκιο μέσα σου. Δούλεψε μέσα σου έτσι ώστε να απομακρύνεις αυτήν τη σκοτεινή ενέργεια και να αναπληρώσεις το πνεύμα σου. Η διαδικασία της θεραπείας μόλις ξεκινά.

Ζυγός: Μπορεί να εξοφλήσεις συναισθηματικά και οικονομικά χρέη

Όλα τα βάρη σου έρχονται στην επιφάνεια με αυτό το νέο φεγγάρι. Ίσως συνειδητοποιείς ότι οι ενεργητικοί, συναισθηματικοί και οικονομικοί σου δεσμοί σε βαραίνουν. Ωστόσο, μερικές φορές είναι πιο εύκολο να συνεχίσεις να φροντίζεις τον διάβολο που γνωρίζεις, αντί να αφήνεις τον εαυτό σου ανοιχτό σε κάτι που μπορεί να είναι χειρότερο - αλλά αυτό είναι απλώς ο φόβος να μιλήσεις με ειλικρίνεια. Αυτό το νέο φεγγάρι λαμβάνει χώρα στον όγδοο οίκο της μεταμόρφωσής σου και για να αναγεννηθείς από τις στάχτες σαν φοίνικας, πρέπει πρώτα να επιτρέψεις σε κάτι που κρατάς να τελειώσει. Καιρός να εμπιστευτείς αυτό που μπορείς να γίνεις όταν θα απελευθερωθείς.

Υδροχόος: Εξερευνάς την καρδιά σου και εξετάζεις τις ανάγκες της

Στη καθημερινότητα, μπορεί να νιώθεις ότι πρέπει να αγνοήσεις την καρδιά σου για να ολοκληρώσεις τη δουλειά. Ωστόσο, η σύνδεση με την καρδιά σου θα εμπνεύσει τη ζωή σου με πολύ περισσότερο νόημα. Επειδή αυτό το νέο φεγγάρι λαμβάνει χώρα στον τέταρτο οίκο του σπιτιού και της οικογένειάς σου, σε ενθαρρύνει να διαλέξεις ό,τι μπορεί να σε εμποδίζει να αισθανθείς πραγματικά συνδεδεμένη με τις ρίζες σου. Ίσως ήρθε η ώρα να επανασχεδιάσεις τον χώρο διαβίωσης που σου ταιριάζει. Ίσως ήρθε η ώρα να επιλύσεις ζητήματα που προέρχονται από την παιδική ηλικία. Ό,τι κι αν κάνεις, άφησε την καρδιά σου να σε οδηγήσει.

Ας δούμε ωστόσο και τα υπόλοιπα ζώδια, για να μην έχεις κανείς παράπονα

Κριός

Αξίζεις να ζήσεις την καλή ζωή και το ξέρεις, Κριός. Αυτήν τη στιγμή, το μυαλό σου είναι αποφασισμένο να βρει τρόπους για να ενισχύσει τον λογαριασμό ταμιευτηρίου σου και να φέρει περισσότερες υλικές απολαύσεις στη ζωή σου. Χρησιμοποίησε το κίνητρο για το νέο φεγγάρι για να δημιουργήσεις έναν προϋπολογισμό, να κάνεις ένα τελετουργικό εκδήλωσης αφθονίας (manifestation) ή να πραγματοποιήσεις μια μακροπρόθεσμη επένδυση σε κάτι που έχεις καλή αίσθηση ότι θα αποδώσει στην πορεία.

Καρκίνος

Ποια είναι τα υψηλότερα όνειρα και οι προσδοκίες σου για το συλλογικό μέλλον, Καρκίνε; Αυτό το νέο φεγγάρι σε βοηθά να επιστρέψεις και να κοιτάξεις τους τρόπους με τους οποίους μπορείτε να προσφέρετε τα μοναδικά δώρα και ταλέντα στον κόσμο. Φέρνεις ήδη μια βαθιά αίσθηση φροντίδας στα άτομα του εσωτερικού σου κύκλου, αλλά φαντάσου πόση θα ήταν η θεραπεία εάν την πρόσφερες στην κοινότητά σου. Χρησιμοποίησε αυτήν τη σεληνιακή ενέργεια για να δώσεις πίσω - θα λάβεις δεκαπλάσια σε αντάλλαγμα.

Λέων

Αυτό το νέο φεγγάρι εστιάζει την προσοχή σου στη δουλειά, Λέοντα, και ρωτάει αν είσαι πραγματικά ικανοποιημένη με την πορεία της καριέρας σου. Τι σου λέει η διαίσθησή σου για το τι ακολουθεί; Εάν θέλεις να οδηγήσεις το πλοίο σου σε μια νέα κατεύθυνση, αυτό το νέο φεγγάρι σού φέρνει μια ευοίωνη ευκαιρία να κάνεις νέες συνδέσεις, να εκμεταλλευτείς ξαφνικές ευκαιρίες ή να δοκιμάσεις κάτι νέο στην επαγγελματική σου ζωή.

Σκορπιός

Έχεις την ευκαιρία να γράψεις μια νέα σελίδα στην ερωτική σου ζωή τώρα, Σκορπιέ, οπότε εκμεταλλεύσου αυτήν τη σεληνιακή ευκαιρία να ζητήσεις από τον σύντροφό σου ακριβώς αυτό που χρειάζεσαι. Θυμήσου, υπάρχει περισσότερος χώρος για ευχαρίστηση στις σχέσεις όταν και τα δύο μέρη είναι πρόθυμα να συμβιβαστούν, οπότε ανέλαβε πρωτοβουλία και απομάκρυνε κάθε ίχνος δράματος, ώστε να μπορείς να εστιάσετε πλήρως στα διασκεδαστικά πράγματα.

Τοξότης

Η δουλειά ξεκινά κάτω από αυτό το νέο φεγγάρι, Τοξότη, και ευτυχώς, έχεις το κίνητρο που χρειάζεσαι για να συνεχίσεις. Μπορείς να χρησιμοποιήσεις την ξεκάθαρη εστίασή σου για να προχωρήσεις στους στόχους σου και να προχωρήσεις μπροστά από το παιχνίδι στην εργασία - αλλά μην ξεχάσεις την αυτοφροντίδα! Καθώς ελέγχεις το πρόγραμμά σου, βεβαιωθείτε ότι έχετε αρκετό χρόνο για να εστιάσετε στην υγεία και την ευεξία σας.

Ιχθύς

Αυτό το νέο φεγγάρι φωτίζει την ατζέντα σου όσον αφορά τόσο τη φιλία όσο και τη δουλειά, Ιχθύς, οπότε αναμένεται να είσαι μια πολυάσχολη μέλισσα για λίγες μέρες γύρω από τη νέα σελήνη. Η εισροή της κοινωνικής ενέργειας θα σε εμπνεύσει να κάνεις νέες συνδέσεις, να έχεις εμπνευσμένες συνομιλίες με φίλους και ίσως ακόμη και να βρείτε νέους τρόπους για να εκφραστείς στη δουλειά - οπότε πήγαινε με τη ροή και απόλαυσε τις όμορφες στιγμές.

Πηγή