Ιδανική στιγμή για να κάνεις πράξη αυτό που οραματίζεσαι


Βάλτε μπροστά τις μηχανές σας, γιατί το νέο φεγγάρι του Απριλίου 2021 βάζει φωτιά στους στόχους μας και μας εμπνέει να ακολουθήσουμε αυτό που θέλουμε. Στις 11 Απριλίου, ο Κριός σηματοδοτεί την πρώτη νέα σελήνη της άνοιξης. Και η ανανεωμένη αίσθηση της ενέργειας που προκαλείται από την εποχιακή μετατόπιση θα μας φορτίσει αυτόν τον τρελό με τη δύναμη ενός νέου ξεκινήματος. Αν θέλετε να μεγιστοποιήσετε την καλή ατμόσφαιρα, θα θέλατε να μάθετε πώς η νέα Σελήνη του Απριλίου 2021 θα επηρεάσει συγκεκριμένα το ζώδιο σας.

Το νέο φεγγάρι αυτού του μήνα λαμβάνει χώρα στη σφαίρα του αρχηγού των ζωδίων της φωτιάς, τον Κριό, ο οποίος έχει να κάνει με την ηγεσία, το θάρρος και την επιτάχυνση των πραγμάτων. Τα νέα φεγγάρια στην αστρολογία σχετίζονται με νέες αρχές. Και επειδή ο Κριός είναι το πρώτο σημάδι του ζωδιακού κύκλου, αυτή η σεληνιακή τοποθέτηση το καθιστά έναν επιπλέον ευοίωνο χρόνο για την έναρξη νέων έργων ή τον καθορισμό προσωπικών προθέσεων. Εάν υπήρχε ποτέ μια στιγμή να είμαστε διεκδικητικοί και να αναλάβουμε την ευθύνη, αυτή είναι ακριβώς είναι τώρα.

Αυτή η αστρολογική στιγμή είναι μέρος μιας συστάδας πλανητών στο ζώδιο του Κριού, καθώς ο ήλιος και η σελήνη θα ενωθούν με τον πλανήτη της Αφροδίτης αγάπης και τον Ερμή προσανατολισμένο στην επικοινωνία - που συνδυάζουν τις πνευματικές μας σκέψεις και τις ρομαντικές αξίες με το νέο φεγγάρι. Αυτή η πλανητική ομαδοποίηση μας δίνει την ευκαιρία να διασφαλίσουμε ότι θέτουμε στόχους που όχι μόνο έχουν νόημα με τη λογική, αλλά και αντηχούν βαθιά μέσα στις καρδιές μας.

Όλοι θα αισθάνονται πιο παρορμητικοί και με ενέργεια στο φουλ κατά τη διάρκεια αυτού του φεγγαριού, αλλά αν θέλετε να μάθετε ποιος είναι ο καλύτερος τρόπος για να κατευθύνετε την ενέργειά σας, διαβάστε τι φέρνει σε κάθε ζώδιο ξεχωριστά.

Κριός

Αυτό το νέο φεγγάρι είναι σαν μια προσωπική νέα αρχή για εσάς, καθώς προσφέρει μια ισχυρή ευκαιρία να λάμψει το φως σας με έναν νέο και δημιουργικό τρόπο. Θέστε μερικούς νέους στόχους, κάντε μερικές τολμηρές επιλογές μόδας ή βρείτε νέους τρόπους για να πείτε την αλήθεια σας και να εκφράσετε τα συναισθήματά σας. Ο κόσμος θέλει να δει την αυθεντική λάμψη σας, οπότε πάρτε την ευκαιρία για να λάμψετε με το να είστε περήφανοι για τον εαυτό σας.

Ταύρος

Ενώ αυτό το νέο φεγγάρι μπορεί να εκδηλωθεί με μια φυσική ώθηση ενέργειας για μερικά ζώδια, εσάς μπορεί να σας αφήσει να αισθάνεστε εξαντλημένοι, Ταύροι! Χρησιμοποιήστε αυτήν την ήσυχη σεληνιακή στιγμή ως ώρα για προσωπική σκέψη και ξεκούραση αντί να προσπαθείτε να αντιμετωπίσετε όλα όσα έχετε στη λίστα υποχρεώσεων. Το να έρθετε σε επαφή με τον εαυτό σας και να απολαύσετε τον πολύ απαραίτητο χρόνο χαλάρωσης θα σας δώσει σαφήνεια για τους στόχους σας.

Δίδυμοι

Γυρίζετε μια νέα σελίδα στην κοινωνική σας ζωή, Δίδυμοι, και έχετε την ευκαιρία να δημιουργήσετε κάποια διασκέδαση μέσα σε φιλίες. Γίνετε ηγέτης μεταξύ των συνομηλίκων σας και προγραμματίστε μερικές συναρπαστικές δραστηριότητες σύνδεσης με την ομάδα σας - είτε αυτό σημαίνει τη φιλοξενία εικονικής βραδιάς παιχνιδιού με φίλους ή προγραμματίζοντας μια happy hour με τους συναδέλφους σας. Συγκεντρώστε τα μέλη σας και αναλάβετε ον συντονισμό.

Καρκίνος

Ήρθε η ώρα να ξεκινήσετε φρέσκα σχέδια στην επαγγελματική σας ζωή, Καρκίνοι - και να αρχίσετε να επιδεικνύετε την αποφασιστική σας πλευρά. Μην αποφεύγετε να κυνηγάτε νέες επαγγελματικές ευκαιρίες, να ετοιμάζετε τον εαυτό σας για μια προαγωγή στην τρέχουσα εργασία σας ή να εξηγείτε στα αφεντικά σας ακριβώς γιατί αξίζετε μια αύξηση. Είστε ο δικός σας πολύτιμος υποστηρικτής και θυμηθείτε ότι πρώτα εσείς πρέπει να πιστέψετε στον εαυτό σας.

Λέων

Αυτό το νέο φεγγάρι ξεκινά για σας μια συναρπαστική νέα περιπέτεια, Λέοντα. Ο ουρανός είναι το όριο σε ό,τι μπορείς να πετύχεις, οπότε αρχίστε να εκδηλώνετε το όραμά σας για το μέλλον σαν να είναι κάτι δυνατό. Αυτή είναι μια ευοίωνη στιγμή για να εγγραφείτε σε ένα νέο συναρπαστικό μάθημα, να κλείσετε ένα ταξίδι σε ένα μακρινό μέρος ή να κάνετε κάτι εντελώς απροσδόκητο. Να είστε γενναίοι και θα αποκομίσετε τα οφέλη των κινδύνων σας.

Παρθένος

Είναι φυσιολογικό να φοβάστε ό,τι δεν μπορείτε να δείτε, Παρθένοι, αλλά αυτό το νέο φεγγάρι σας υπενθυμίζει ότι είστε αρκετά δυνατοί για να χειριστείτε κάθε τέρας που κρύβεται κάτω από το κρεβάτι. Ήρθε η ώρα να τολμήσετε και να αρχίσετε να εξοφλείτε τα χρέη σας - οικονομικά ή πνευματικά. Δώστε καλές υποσχέσεις και πληρώστε ό,τι οφείλετε, ώστε να καθαρίσετε τη συνείδησή σας και να είστε απαλλαγμένοι από τις αποσκευές που σας βαραίνουν.

Ζυγός

Η αγάπη είναι στο μυαλό σας τώρα, Ζυγός - αλλά οι σχέσεις δεν αφορούν μόνο τους ανθρώπους που ευχαριστούν και διατηρούν την ειρήνη. Η υπεράσπιση για τον εαυτό σας και η ιεράρχηση των δικών σας αναγκών, σκέψεων και απολαύσεων είναι εξίσου σημαντική με την πραγματοποίηση συμβιβασμών. Εάν κάποιος κοντά σας δεν μπορεί να το χειριστεί αυτό, ίσως θελήσετε να επανεξετάσετε εάν αυτή η σχέση λειτουργεί πραγματικά.

Σκορπιός

Αυτό το νέο φεγγάρι με εξαιρετικά κίνητρο σας εμπνέει να επανεξετάσετε την καθημερινή ρουτίνα σας και να ασχοληθείτε σοβαρά με την υγεία σας, Σκορπιοί. Είτε πρόκειται για την έναρξη μιας προκλητικής νέας ρουτίνας άσκησης ή τη δέσμευση να διατηρήσετε ένα πιο οργανωμένο πρόγραμμα, αυτό το νέο φεγγάρι σας προσφέρει τόσο την ώθηση όσο και την ενέργεια που χρειάζεστε για να ξεκινήσετε μια νέα και πιο παραγωγική εποχή στην καθημερινή σας ζωή.

Τοξότης

Εστιάστε στο φλερτ σας, Τοξότες! Αυτό το νέο φεγγάρι με ένα συναίσθημα της φωτιάς ρίχνει ζεστές αισθήσεις προς την ερωτική σας ζωή - οπότε αν βγαίνετε με κάποιο άτομο, θα μπορούσε να είναι μια τυχερή στιγμή ώστε το date σας να γίνει κάτι παραπάνω. Εάν είστε σε μια σχέση, βάλτε λίγο περισσότερο ενθουσιασμό στη συνηθισμένη ρομαντική ρουτίνα σας κάνοντας κάτι δημιουργικό μαζί που μπορεί να αναζωογονήσει τα πάθη σας.

Αιγόκερως

Αυτό το νέο φεγγάρι φέρνει ξεκινά ένα νέο κεφάλαιο στην καρδιά σας, Αιγόκεροι. Τα οικογενειακά θέματα ή τα συναισθηματικά ζητήματα μπορεί να απαιτήσουν την προσοχή σας τώρα, οπότε βάλτε την επαγγελματική σας ζωή σε αναμονή ώστε να μπορείτε να αντιμετωπίσετε πλήρως τα συναισθήματά σας. Σηκώστε λευκή σημαία σε ένα μέλος της οικογένειας ή αγαπημένο σας άτομο από το παρελθόν σας και να είστε πρόθυμοι να αφήσετε στην άκρη μικρές μνησικακίες. Τώρα είναι καιρός να συγχωρήσετε και να ξεχάσετε.

Υδροχόος

Οι καινοτόμες ιδέες σας δεν εξυπηρετούν κανέναν αν τις διατηρήσετε κρυμμένες μέσα σας, Υδροχόοι. Αυτό το νέο φεγγάρι σας ζητά να ξεκινήσετε να επικοινωνείτε πιο τολμηρά με τους άλλους και να εκφράζετε τις σκέψεις σας με έναν συναρπαστικό νέο τρόπο. Ξεκινήστε ένα podcast, ξεκινήστε ένα blog ή ξεκινήστε να γράφετε τα απομνημονεύματά σας - ή απλώς περάστε λίγο χρόνο για να συναναστραφείτε με άτομα που θα δώσουν ώθηση στις ιδέες σας.

Ιχθύς

Αυτό το νέο φεγγάρι ξεκαθαρίζει την αστάθεια στην οικονομική σας ζωή και σας δίνει το κίνητρο που χρειάζεστε για να αυξήσετε τα κέρδη σας. Ήρθε η ώρα να αυξήσετε τις τιμές σας στη δουλειά και να αρχίσετε να εκδηλώνετε κάθε είδους αφθονία στη ζωή σας, Ιχθύς. Μην φοβάστε να ζητήσετε από το σύμπαν (ή το αφεντικό / τους πελάτες σας) αυτό που γνωρίζετε ότι σας αξίζει.

Πηγή