Η πρώτη κοινή συλλογή ρούχων, παπουτσιών και αξεσουάρ των δύο εταιριών θα έχει φίδια και πολύ λεοπάρ


Μπορεί η πανδημία να συνεχίζει κανονικότατα την επέλασή με πολλές χώρες (αν όχι όλες) να διανύουν το τρίτο κύμα, όμως η έμπνευση και η δημιουργία στο κόσμο της μόδας δεν σταματούν και αυτό οφείλουν να κάνουν ακόμη και στους πιο δύσκολους καιρούς. Γι΄αυτό η Vans και η Opening Ceremony συνεργάζονται ξανά αυτό τον Φεβρουάριο για να κυκλοφορήσουν την πρώτη κοινή συλλογή ρούχων, παπουτσιών και αξεσουάρ σε ''παγκόσμια εμβέλεια''!

https://www.instagram.com/p/CKyHaHbp0BK/

 

https://www.instagram.com/p/CLHjWu6HeCv/

Για την ιστορία, να πούμε ότι η Opening Ceremony άρχισε το ταξίδι της το μακρινό 2002 και κατάφερε να στρώσει στην μόδα έναν αρκετά  friendly χώρο απέναντι στο διαφορετικό ενώ θα λέγαμε πως κατάργησαν κάθε όριο στον κόσμο της μόδας. Οι ιδρυτές της, Carol και Humberto, λοιπόν συνεχίζουν την συνεργασία με την Vans και για πρώτη φορά ετοιμάζονται να τη ταξιδέψουν στα περισσότερα σημεία του χάρτη. Must των νέων σχεδίων  θα αποτελέσουν τα μοτίβα φιδιού και λεοπάρ τόσο στα ρούχα όσο και στα παπούτσια της νέας συλλογής.  Όσον αφορά στα παπούτσια θα συνεχίσουν να εργάζονται στον καμβά (deck) της Vans, εμπλέκοντας αυτή τη φορά τα μοτίβα που αναφέραμε, στο επάνω μέρος των παπουτσιών και στη σόλα.  

https://www.instagram.com/p/CK4r7vGJvBt/

 

https://www.instagram.com/p/CK0xFcylO3k/

 

https://www.instagram.com/p/B6p1HxSDYqD/

Στο δεύτερο μέρος της συλλογής υπόδησης Vans shoes θα κυριαρχήσει η μονοχρωμία με πρωταγωνιστικά χρώματα τα Baja Blue και Orchid. Το Authentic QLT θα αποτελέσει πραγματικά τη πιο πρωτοποριακή άποψη της συλλογής αφού θα κινείται σε ενιαίαιες αποχρώσεις, θα διαθέτει καπιτονέ ύφασμα και κέντημα στην άκρη. Στο πίσω μέρος του παπουτσιού θα αναγράφεται η ετικέτα Opening Ceremony. Το μόνο που μπορούμε να κάνουμε για την ώρα είναι να αρχίσουμε να μετράμε αντίστροφα για τις 19 Φεβρουαρίου που θα είναι διαθέσιμα στα καταστήματα.