Σα να θέλει να μας πει ''κοιτάξτε, τι ακριβώς συνέβαινε στο backstage της φωτογράφισης''


Δεν χρειάζονται πολλές λέξεις για να περιγράψει κανείς την προσωπικότητα της Celeste Barber, αρκεί το γνωστό ''ένα όνομα, μία ιστορία''.  Θα μπορούσαμε να περιοριστούμε ακόμη περισσότερο στο έμφυτο ταλέντο της στην υποκριτική και πιο συγκεκριμένα στη κωμωδία. Όμως, η ίδια μας δίνει το δικαίωμα να την αποθεώσουμε για τη προσωπικότητά της συνολικά. Γιατί αν δεν είναι η Celeste αυτή που θα καταρρίψει τα στερεότυπα γύρω από το κεφάλαιο ''γυναικείο σώμα και Instagram'', τότε ποιά άλλη θα το κάνει;

ms.jpg

Στην εποχή που ένα ''καλό'' προφίλ στο Instagram σου εξασφαλίζει επαγγελματικές επιτυχίες, πολλούς φίλους και επιτυχημένες σχέσεις, προσωπικότητες- φαινόμενα σαν τη Celeste, είναι εδώ για να ανατρέψουν την κοσμοθεωρία της σημερινής κοινωνίας που τόσο βασίζεται στην εικόνα. Αρκεί μία ματιά στο προσωπικό της λογαριασμό για να καταλάβει όποιο κορίτσι έτυχε να πέσει στο προφίλ της πως η γοητεία και η ομορφία βρίσκονται κάπου πολύ μακριά από τα ρούχα, την εξωτερική εμφάνιση και το δέρμα μας. Πρώτα ήταν τα περιοδικά, μετά ήρθε το Instagram. Τι κοινό έχουν αυτά τα δύο για την Celeste; Ίσως να μη βρεις ποτέ έξω στο δρόμο  ή στο σούπερ μάρκετ τις γυναίκες-εξώφυλλα που χάζευες σ' αυτά τα δύο.

Στο στόχαστρό της έχουν μπει αρκετές φορές η Kim Kardashian, η Rihanna κι άλλες προσωπικότητες που θεωρούνται ως τα κατ΄εξοχήν πρότυπα γυναικείας ομορφιάς στο Instagram και στη ζωή. Η Celeste δεν επιθυμεί να κοροϊδέψει ή να υποβαθμίσει τις γυναίκες που διακωμωδεί γιατί κάτι τέτοιο θα ακύρωνε τον ίδιο τον σκοπό της δράσης της. Αντιθέτως, επιχειρεί να δείξει ότι αξίζει να είμαστε αυθόρμητες, να μην ακολουθούμε βήμα- βήμα τις τάσεις του Instagram και να είμαστε όπως ακριβώς θέλουμε. Και αυτό καταφέρνει να το περάσει καυτηριάζοντας με τόσο έξυπνο τρόπο εξώφυλλα, φωτογραφίσεις και εμφανίσεις διάσημων προσώπων. Σα να θέλει να μας πει ''κοιτάξτε, τι ακριβώς συνέβαινε στο backstage της φωτογράφισης''.

 

br.jpg

 

lvd.jpg

 

ber.jpg

 

mnaa.jpg

 

baas.jpg

 

kmak.jpg

 

brkk.jpg

 

kman.jpg

 

kmss.jpg

 

mkaasa.jpg

 

aspere.jpg