ή εικόνες από καλοκαιρινές διακοπές με τα ξαδέρφια σου


 Πάνω από 4,000 φωτογράφοι μοιράστηκαν στο φετινό διαγωνισμό φωτογραφίας με θέμα την Οικογένεια σκηνές από θερμά επεισόδια σε τραπέζια, σπρωξίματα σε πισίνες, ύπνους σε καναπέδες και διάφορες άλλες αταξίες. Βλέποντας τις φωτογραφίες των φιναλίστ αμέσως αναγνωρίζει κανείς οικείες στιγμές, στιγμές που μας λείπουν  ειδικά σήμερα.

Τότε που κλέβαμε από το πιάτο του αδερφού μας και ακολουθούσε διήμερη διαμάχη, ή όταν τρώγαμε κρυφά το παγωτό του ξάδερφού μας και δεν μας μιλούσε για μία εβδομάδα. Για να μη μιλήσουμε για τους αξέχαστους ομηρικούς καυγάδες μπροστά σε κόσμο που δίναμε με τους γονείς μας  όταν πλησιάζαμε σε πάγκους με παιχνίδια στα νησιά ενώ για εκείνους ο κύριος με τα μπαλόνια ήταν ο χειρότερος εφιάλτης.

Εποχές που ξεμέναμε στο σπίτι οικογενειακών φίλων των γονιών μας και μας έβρισκαν το επόμενο πρωί στους καναπέδες ο ένας στην αγκαλιά του άλλου αποκοιμισμένους. Τότε που οι μόνες αποστάσεις που γνωρίζαμε ήταν η διαδρομή για τα σπίτια των ανθρώπων που μας χώριζε μόνο η ρουτίνα. Μία ματιά μέσα από τον φακό των νικητών  αρκεί για να μεταφερθούμε λίγους μήνες πριν όταν όλοι ζούσαμε μέσα από τα σπίτια των άλλων...

aawdf.jpg

 

wrdpf.jpg

 

awrd.jpg

 

aawd.jpg

 

awdf.jpg

 

aedf.jpg

 

afl.jpg

 

awdfk.jpg

 

dvn.jpg

 

act.jpg

 

 

aweddg.jpg