Εμπνευστές οι paperboyo και Mizukoshi


Η καραντίνα για εσένα ήταν ένα κράμα από Netflix, ντελίβερι, 12ωρο ύπνο, πολύ πολύ TikTok και Instagram; Άντε και skype for business για σένα που είσαι ένα βήμα πριν το πτυχίο;

Ε, στην άλλη άκρη της γης ένας καλλιτέχνης ψευδαισθήσεων ονόματι paperboyo (το χαρτί είναι το κύριο υλικό των έργων του) αφού έκανε μια σύντομη έρευνα στο σπίτι του εμπνεύστηκε από τις ταινίες που είχε δει συνολικά στη ζωή του και έφτιαξε ένα ιδιαίτερο πρότζεκτ.

tsk.jpg

Ένωσε χαρακτήρες από δημοφιλείς ταινίες με αντικείμενα και το αποτέλεσμα ήταν ο απόλυτος ιλουζιονισμός.

Νιώθεις όσο χρήσιμος ένιωθες και στη καραντίνα;

Αν έχεις καταναλώσει μπύρα/ τσίπουρο τη τελευταία 1μιση ώρα μη τα δεις, θα ανακατευτείς περισσότερο.

aspr.jpg

 

aksj.jpg

 

abvn.jpg

 

akcv.jpg

 

abmc.jpg

 

nvh.jpg

 

dfgkl.jpg

 

abngkh.jpg

Στο παιχνίδι του καλλιτεχνικού ανταγωνισμού μπήκαν πολλοί κατά τη διάρκεια της καραντίνας.

Ανάμεσα σε αυτούς και ο 21 χρονος Kiyotaka Mizukoshi ο οποιος κυριεύεται από τότε που θυμάται τον εαυτό του από πάθος για ''μικρόκοσμους''.

snfd.jpg

"Όταν ήμουν 11 ετών, ήμουν στην κατασκευή πλαστικών μοντέλων του Gundam. Μετά συνειδητοποίησα ότι ήθελα να φτιάξω κάτι πρωτότυπο και άρχισα να δημιουργώ μικροσκοπικά έργα. Πολλοί άνθρωποι που βλέπουν τα έργα μου χαμογελούν και αυτό με κάνει χαρούμενο''.

Τα Mozu Studios, στα οποια εργάζεται σήμερα ο Kiyotaka, άνοιξαν τον Απρίλιο του 2019 (όταν ο κορωνοϊός δεν υπήρχε ούτε σαν κουκίδα στο χάρτη του σύμπαντος) και έχουν κάνει ήδη συνεργασίες με: τα Starbucks, κατασκευαστές smartphone και διάφορους διαφημιστές για τη παραγωγή μικροσκοπικών καλλιτεχνικών έργων.

asspe.jpg

 

aastr.jpg

 

amg.jpg

 

amzz.jpg

 

ajlkk.jpg

 

aafrd.jpg

 

aagf.jpg

 

aazmz.jpg

 

achr.jpg

 

akc.jpg

 

apsc.jpg

 

ajkls.jpg

 

ajkle.jpg

 

aspir.jpg

 

ahmee.jpg

Τα' χασες;