6 μουσικά apps για να γίνεις ο επόμενος Jim Morrison!

Η καραντίνα είναι η ευκαιρία σου...

Κείμενο: Κατερίνα Ανδρομιδά

Για σένα που νιώθεις ότι θα μπορούσες να παίξεις καλύτερα κι από τον Σιδηρόπουλο το ‘’Να μ’αγαπάς’’, για σένα που θεωρείς ότι το ''Billie Jean'' θα μπορούσε να απογειωθεί αν χτύπαγες εσύ τις μπακέτες, για σένα που δεν κατάφερες να αρπάξεις το μικρόφωνο από τον Iggy Pop πέρσυ στη πλατεία Νερού και να τραγουδήσεις το ‘’I Wanna Be Your Dog’’…

Για σένα δημιουργήθηκαν αυτά τα 6 μουσικά apps που θα σου συστήσω τώρα αμέσως!

Γιατί η καραντίνα είναι η ιδανική συνθήκη για σένα....

Έξι apps που σου προεξοφλούν με το που τα κατεβάσεις ότι θα γίνεις ο επόμενος Matthew Bellamy.

1.Αν δεν έχεις δει ποτέ ούτε πεντάγραμμο από απόσταση μισού μέτρου, αυτή είναι η κατάλληλη εφαρμογή για τη περίπτωσή σου. Το Note Τrainer σε μαθαίνει να αποκωδικοποιείς τις παρτιτούρες και αν αναγνωρίζεις τις νότες και τους μουσικούς χρόνους.

2. Αν εκστασιάζεσαι το ίδιο με τον μπαγλαμά και την ηλεκτρική κιθάρα, το GarageBand είναι εφαρμογή κομμένη και ραμμένη στα μέτρα σου. Μπορείς να επιλέξεις και να παίξεις οποιο μουσικό όργανο θες εσυ...

3. Ονειρεύεσαι στον ύπνο σου πως είσαι ο Slash των Guns N' Roses; Κατέβασε το Coach Guitar και έχεις ελπίδες...

agns.jpg

4. Αφού τοιχοκολλήσεις στον πίνακα ανακοινώσεων της πολυκατοικίας πως θα ξεκινήσεις online μαθήματα ντραμς, κατέβασε το Drum guru!

agifdr.gif

5. Αν έχεις απωθημένο να γιορτάσεις τα γενέθλια των φίλων σου σε ρυθμούς πιάνου, κατέβασε το Simply Piano και ίσως στα επόμενα να μπορείς να παίξεις το Happy birthday.

6. Για σένα που δεν φοβάσαι την έξωση, το Yousician είναι αυτό που χρειάζεσαι. Κιθάρα,πιάνο, μπάσο και γιουκαλίλι. Κατέβασέ το και δείξε στους γείτονές σου πώς περνάμε στα λάιβ!