Έγινε viral μέσα σε λίγες ώρες


Μπορεί ο κορωνοϊός να απειλεί το ανοσοποιητικό μας σύστημα, όχι όμως και το χιούμορ μας!

Η απόδειξη γι' αυτό είναι η Νόνα Ροζέτα...

Πρόκειται για μια Ιταλίδα γιαγιά που αψηφά τον κίνδυνο του κορωνοϊού και μας δείχνει τον τρόπο.

Το Casa Surace ήταν η πρώτη της απόπειρα να επαγρυπνήσει τον κόσμο με τις συμβουλές της για τον ιό:

«Όλοι οι εξυπνάκηδες κάνουν ξέρουν τα πάντα. Ακούστε τη γιαγιά, έχω επιβιώσει από τόσες επιδημίες… Πρώτη συμβουλή: Πρέπει να πλένετε τα χέρια σας. Σας φαίνεται κάτι καινούργιο; Πόσες φορές έχετε ακούσει να σας το λέει η γιαγιά σας; Όχι μόνο λόγω του κορωνοϊού. Πάντα!».

«Δεύτερη συμβουλή: Όταν φτερνίζεστε, πρέπει να βάζετε μπροστά τον αγκώνα σας. Δεν είναι λόγω του κορονοϊού, είναι ζήτημα καλών τρόπων. Πόσες φορές σας έχω πει να βάζετε το χέρι μπροστά στο στόμα σας; Τώρα σας λέω να βάζετε τον αγκώνα. Θέλετε να χρησιμοποιήσετε το γόνατό σας; Βάλτε το γόνατο! Δείχνει πιο… cool», σχολίασε και προσποιήθηκε ότι φτερνίζεται κάνοντας παράλληλα τη κίνηση του dab!

Και καταλήγει: «Τρίτη συμβουλή: Για λίγο καιρό θα πρέπει να αποφύγουμε τις αγκαλιές και τα φιλιά. Είπαν ότι είναι επικίνδυνο. Τι μπορούμε να κάνουμε; Όποτε βλέπουμε έναν γνωστό αντί για αγκαλιά και φιλί, θα κλείνουμε το μάτι! Έτσι δεν θα ακουμπάει ο ένας τον άλλον».

Μετά το θετικό feedback που δέχτηκε στο YouTube από τον κόσμο, σκαρφαλώνοντας μάλιστα το 1 εκατομμύριο προβολών, ξαναχτύπησε με δεύτερο βίντεο!

Αυτή τη φορά, διατηρώντας φυσικά το χιούμορ της, ευαισθητοποίησε για την ομάδα των ηλικιωμένων. Συμβούλευσε με τον μοναδικό της τρόπο για το τί μπορούμε να κάνουμε οι υπόλοιποι από τη πλευρά μας για να τους προστατεύσουμε.

Ο κορωνοϊός σίγουρα ωχριά μπροστά στη δύναμη αυτής της γιαγιάς!