πατέρας μου ανέλαβε τα social media μου";

Μια εναλλακτική τιμωρία

Κείμενο: Βασιλεία Μαξακούλη

Mόλις οι Tawya Ford και Larry Sumpter ανακάλυψαν ότι η 15χρονη κόρη τους, Madelynn, είχε βοήθησει κάποια αγόρια να μπουν κρυφά σε ένα sleepover πάρτι, σκέφτηκαν δύο μορφές τιμωρίας δίνοντας της το ελεύθερο να επιλέξει ποια θα δεχτεί. Οι διαθέσιμες λύσεις ήταν: είτε ένας μήνας χωρίς κινητό είτε δύο βδομάδες χωρίς κινητό, αλλά με τους γονείς της να αναλαμβάνουν τα social media της. H Madelynn προχώρησε με τη δεύτερη εναλλακτική.


Ωστόσο, η δευτεροετής στο λύκειο, Madysonn δεν άργησε να μετανιώσει για την απόφαση της. Μόλις ο πατέρας της ανέλαβε τον λογαριασμό της στο Instagram και το TikTok στις 11 Νοεμβρίου, έγινε ιδιαίτερα δημιουργικός. 
View this post on Instagram

Like, can we save the mother freakin turtles already?! #parenttakeover #makebetterchoices #instagood #followme #savetheturtles

A post shared by madelynn🍒 (@madelynn.ellagrace) on


Για παράδειγμα, ο Larry κοινοποίησε ένα βίντεο στο οποίο χόρευε μαζί με τον γαμπρό του φορώντας crop top. Σε μια φωτογραφία, κοιτούσε την κάμερα, ενώ ήταν ξαπλωμένος στο κρεβάτι σε ένα αρκετά κοντινό πλάνο, με αποτέλεσμα ακόμα κι οι συμμαθητές της κοπέλας από το Denton του Texas να αρχίσουν να παρακολουθούν τακτικά τις ενημερώσεις του.
View this post on Instagram

Felt cute. Might delete later.

A post shared by madelynn🍒 (@madelynn.ellagrace) on


Ο Ford αναφέρει στο TODAY: "Μετά την πρώτη μέρα, η Madelynn έλεγε, 'Άλλαξα γνώμη, επιλέγω τον έναν μήνα'. Εγώ της είπα πως δεν γίνεται γιατί είχα επενδύσει πολύ σε αυτό. Είχα πάρα πολλές ιδέες. Είπα πως θα παραμείνουμε στις δύο εβδομάδες".
View this post on Instagram

....I wonder what Maddi is doing without her phone.....

A post shared by madelynn🍒 (@madelynn.ellagrace) on

Mολις η Maddie ανέκτησε τον έλεγχο στα social media της, δημοσίευσε στο Instagram μια αθώα φωτογραφία από τα παιδικά της χρόνια, γράφοντας: "Επέστρεψα πιο γλυκιά από ποτέ και έτοιμη να κάνω σωστές επιλογές".
Στο μήνυμα της, ένας ακόλουθος απάντησε: "Πες με τρελό, αλλά ο μπαμπάς σου έκανε πιο cool posts".
View this post on Instagram

I’m back sweeter than ever and ready to make good choices

A post shared by madelynn🍒 (@madelynn.ellagrace) onΠηγή: https://www.boredpanda.com/