Γίνονται instant classics


Η G-star RAW αναβαθμίζει το καθημερινό σου τζιν για τον Χειμώνα του 2019. Το denim fashion brand από την Ολλανδία εμπνέεται από τα roaring 20s και 30s, την τζαζ και το outwear. Παράλληλα, δίνει προσοχή στο “The Night Watch”, ένα πολύ δημοφιλές έργο του Rembrandt.
https://www.instagram.com/p/B3O-sY7Aytm/
Καθώς είναι η χρονιά του Rembrandt, η G-star RAW εξακολουθεί να συνεργάζεται με το Rijksstudio στο Άμστερνταμ, με αποτέλεσμα μια capsule συλλογή, τη G-Star RAW x Rijksmuseum Collection.
Το έργο του Rembrandt έχει χρωματιστεί σε Indigo αποχρώσεις και διαφορετικά τμήματα του πίνακα έχουν εφαρμοστεί σε signature G-Star RAW κομμάτια – κάνοντας το κάθε κομμάτι μοναδικό. Η συλλογή περιέχει ένα midi πουκάμισο-φόρεμα για τις γυναίκες και ένα σακάκι για τους άντρες.
https://www.instagram.com/p/B3DEnVAiYx5/
Το Citishield είναι ένα νέο denim concept που εστιάζει στη λειτουργικότητα και στις ανάγκες της αστικής ζωής. Έχει πλάγιες τσέπες με φερμουάρ και ένα κρυφό πορτοφόλι στην πίσω τσέπη και αδιάβροχο φινίρισμα.  
Παράλληλα, ενόψει των γιορτών που όλο και πλησιάζουν και έχοντας ως πηγή έμπνευσης τα jazz είδωλα των αρχών του προηγούμενου αιώνα, συνδυάζει τα κλασικά κομμάτια της με δύο νέα denim, τα 5650 jean για άντρες και το Joci jean για τις γυναίκες. Δυο 3D denim καινοτομίες που δεν θα θες να λείπουν από την ντουλάπα σου.
https://www.instagram.com/p/B2hRlSvjDqZ/
Η G-star RAW όμως, δεν θα μπορούσε να μείνει εδώ. Το μπουφάν Whistler ανανεώνεται και μας ξανασυστήνεται διαφορετικό αυτόν τον χειμώνα, ενώ στη γυναικεία σειρά βρίσκουμε κομμάτια που περιλαμβάνουν ένα νέο slim-fit σε quilt mix, ένα ανδρόγυνο παλτό, κι ένα νέο άνορακ.
https://www.instagram.com/p/B3M2XSEI0nN/