Αυτό το πάρτι δεν πρέπει να το χάσεις.

Για τις 19 Σεπτεμβρίου κράτα την ημέρα κενή

Κείμενο: Τόνια Τζαφέρη

Πρόκειται πραγματικά για ένα πάρτι το οποίο στο άκουσμα του μόνο αισιοδοξία και ενθουσιασμό μπορεί να προκαλέσει. Ετοιμάσου να ζήσεις μια μοναδική εμπειρία, άκρως νεανική και δημιουργική. 

Την Πέμπτη 19 Σεπτεμβρίου 2019, στο SIX DOGS (Αβραμιώτου6-8, Μοναστηράκι, Αθήνα), η ομάδα Phunk-Dat-Mental παρουσιάζει το πρώτο eco awareness party, της street κουλτούρας στην χώρα μας, με τίτλο **Impact Streets & Eco Party.**

Πρόκειται λοιπόν για ένα street party, τα οποία τον τελευταίο καιρό έχουν γίνει μεγάλο trend, με απώτερο σκοπό την ενημέρωση και την δημιουργική διαδήλωση για την κλιματική αλλάγη. 
Ως νέα γενιά οφείλεις και εσύ να ενημερωθείς αλλά φυσικά να αλλάξεις μικρές και καθημερινές συνήθειες τις οποίες θα ενημερωθείς, προκειμένου να αντιστρέψουμε τις καταστροφικές συνέπειες της κλιματικής αλλαγής.

Από τις 18:00, στο GIG SPACE του 6 DOGS, η ανεξάρτητη ομάδα «Phunk-Dat-Mental», σε συνεργασία με 10+ από τους πιο δυναμικούς DJs & MCs της ελληνικής -και όχι μόνο- street κουλτούρας, έρχεται να συμβάλει στη διάδοση του awareness γύρω από τη Κλιματική Αλλαγή με ένα πρωτότυπο fusion project!

metal.jpg

Το 97% των επιστημονικών δημοσιεύσεων παγκοσμίως δηλώνει πως βρισκόμαστε στην πλέον κρίσιμη περιβαλλοντικά, για τον άνθρωπο εποχή. Η Κλιματική Αλλαγή συμβαίνει τώρα, άλλα δυστυχώς τα αποτελέσματά της θα επηρεάσουν πιο ουσιαστικά τις επόμενες γενιές, κάνοντας έτσι δυσνόητη την άμεση ανάγκη για δράση.

Είναι απαραίτητο άμεσα λοιπόν, να αλλάξουμε βασικές μας συνήθειες και αυτό γνωρίζουμε πως για κανέναν δεν είναι εύκολο.

Σε αυτή τη χρονική συγκυρία, δημιουργείται το concept του «Impact Streets&Eco Party», με στόχο να αποτελέσει τόσο ένα ετήσιο, συνεχώς εξελισσόμενο event οικολογικού awareness, όσο και μια πλατφόρμα η οποία θα:

- ενώνει και θα ενισχύει τις φωνές όσων ήδη ενδιαφέρονται για την κλιματική αλλαγή

- ενημερώνει και θα ευαισθητοποιεί όσους δεν γνωρίζουν πολλά για το θέμα

- αναδεικνύει το έργο των οικολογικών ομάδων, οργανώσεων και κινήσεων

- διαμαρτύρεται δημιουργικά(!) για την έλλειψη οργάνωσης των κρατικών φορέων

Νομίζω οφείλεις να δώσεις το παρόν σου, να αγαπήσεις τον πλανήτη σου, να νοιαστείς γι'αυτόν και να διασκεδάσεις hard για καλό σκοπό. 
Let's do this!