Είσαι έτοιμος για τις πιο αξέχαστες διακοπές σου;


Ήρθε επιτέλους ο καιρός για τις ξέγνοιαστες στιγμές μας. Για τις αναμνήσεις μας. Για την δύναμη που θα πάρουμε και θα αντλούμε τον χειμώνα. Οκ σταματάω... σε αυτήν την άκρως καλοκαιρινή ανάρτηση σου παραθέτω τις καλύτερες περιπέτειες για φέτος, που μπορείς να ακολουθήσεις για ένα αξέχαστο καλοκαίρι.

Καταρχάς καλό κουράγιο σε αυτούς που φεύγουν για σεζόν και σε αυτούς που δουλεύουν μέσα στον καυτό ήλιο. Ακόμα και εσείς όμως προλαβαίνετε έστω για μια μονοήμερη να ξεσκάσετε...

Ωραίες οι διακοπές με την σχέση σου αλλά σαν τις καλοκαιρινές διακοπές με τις κολλητές δεν έχει. 
Φόρτωσε τες λοιπόν και φύγατε για roadtrip.
Αν έχετε budjet σίγουρα το roadtrip στο εξωτερικό αποτελεί μοναδική εμπειρία και πολλά ταξιδιωτικά διοργανώνουν τέτοιες εκδρομές σε διάφορες πόλεις της Ευρώπης και όχι μόνο. Έτσι θα έχεις την ευκαιρία να δεις πολλά μέρη και πόλεις και να νιώσεις την αίσθηση της φυγής και του ταξιδιού στο πετσί σου. 
Φυσικά και η Ελλάδα ενδείκνυται για τέτοιες εκδρομές. Και μάλιστα είναι ίσως η καταλληλοτερή επιλογή μετά τα νησιά.

roadtrip.jpg

Στις φετινές διακοπές θα σου πρότεινα φυσικά να πας σε μέρος που δεν έχεις ξαναπάει. Καλό το εξοχικό, το χωριό και τα νησιά που έχεις πάει αλλά σαν το άγνωστο μέρος δεν έχει...

Για camping κανείς; Ομολογώ δεν έχω πάει ποτέ, αλλά πιστεύω θα είναι τέλεια εμπειρία καθώς βγαίνεις έξω από τα νερά σου, έρχεσαι πιο κοντά στην φύση και σίγουρα είναι κάτι πολύ διαφορετικό και μοναδικό. Εγώ λοιπόν λεώ να επιλέξεις την κατάλληλη παρέα και να το τολμήσεις.

camping1.jpg

Τέλος ένα ταξιδάκι για εθελοντισμό θα ήταν η κατάλληλη χρονική στιγμή. Τι πιο όμορφο από έναν νέο να προσφέρει στα κοινωνικά δρώμενα. Ο εθελοντισμός κρύβει άλλωστε και ψυχική ηρεμία. Η χαρά του να προσφέρεις χωρίς να παίρνεις, είναι ανεκτίμητη!