40 λατρεμένα τραγούδια ελληνικών σειρών μέσα σε 9 λεπτά

στο πιο νοσταλγικό βίντεο της ημέρας!

Κείμενο: Νίκος Κοντομήτρος

Το αγάπησα από το πρώτο "play". Γιατί, εννοείται ότι δεν το είδα μόνο μία φορά. Και εσύ, θα το δεις περισσότερες. Και, όχι μόνο αυτό, θα συγκινηθείς κιόλας.

Το νέο YouTube video του Νικόλα Ραπτάκη με τίτλο “Evolution of Greek TV” είναι ό,τι πιο εμπνευσμένα νοσταλγικό έχουμε δει τελευταία! Οι σειρές που αγάπησες, που λάτρεψες, οι ήρωες που ταυτίστηκες, έγινες "ένα" μαζί τους "περνούν" μπροστά από τα μάτια σου και από τα μάτια σου φθάνουν στη ψυχή. Και αυτό το ταξίδι σου δημιουργεί συγκίνηση και νοσταλγία.

Περίπου ένα χρόνο μετά το «Εvolution of Greek Music» ο Νικόλας Ραπτάκης και η ταλαντούχα παρέα του επιστρέφουν και μας παρουσιάζουν πολυφωνικά και acapella, τραγούδια και μουσικές που αγαπήσαμε μέσα από την ελληνική τηλεόραση.

«Όσοι συμμετέχουμε στο project είμαστε παιδιά που ζήσαμε την ακμάζουσα περίοδο της ελληνική τηλεόρασης οπότε μάθαμε να την αγαπάμε σε όλες της τις εκφάνσεις. Η αγάπη αυτή συν την αγάπη μας για τη μουσική ήταν οι δύο λόγοι που με ώθησαν στην ιδέα αυτού του video.» δηλώνει ο Νικόλας Ραπτάκης σε πρόσφατη συνέντευξη του.