Instagram: μια πλατφόρμα που ελάχιστοι ΔΕΝ χρησιμοποιούν! 


Οι περισσότεροι ξοδεύουν ΠΟΛΥ χρόνο απο την ημέρα τους ''stalkάρωντας'' φωτογραφίες και βίντεο. 
Όλο το ''παιχνίδι''παίζεται πλέον εκεί.
Αν θες και εσύ να εντυπωσιάσεις με τις ''ψαγμένες'' φωτογραφίες σου και το σύγχρονο ''feed'' σου, σου έχω την λύση!
Όπως ήδη θα γνωρίζεις, στο instagram δημοσιεύεις φωτογραφίες και το μυστικό για καλές φωτογραφίες είναι το edit.
Mαζί θα δούμε τις πιο γνωστές και δωρεάν εφαρμογές επεξεργασίας φωτογραφιών που θα απογειώσουν τον λογαριασμό σου.

1) ''VSCO cam'': είναι γνωστή για τα πρωτότυπα και εντυπωσιακά φίλτρα της. 
Διάλεξε ένα απο τα πολλά φίλτρα που σου προσφέρει δωρεάν και δες τις φωτογραφίες σου να αλλάζουν εντυπωσιακά. 
Στην συνέχεια ρύθμισε την φωτεινότητα (exposure), την ένταση (contrast) και την θερμότητα (saturation) και θα έχεις μια φωτογραφία με σωστά χρώματα και αντιθέσεις τονίζοντας είτε τα χαρακτηριστικά του προσώπου είτε του τοπίου που έχεις φωτογραφίσει!

  1.jpg 

Το πιο σημαντικό βέβαια για μια καλή φωτογραφία, είναι η στιγμή που βγαίνει, δηλαδή να υπάρχει επαρκής φωτισμός (προτίμησε το φυσικό φως), σωστό πλαίσιο και φυσικά να μην είναι κουνημένη! 

2)Η δεύτερη εφαρμογή είναι το ''Snapseed'': μια εφαρμογή που δίνει ένταση στις φωτογραφίες και απογειώνει τα φυσικά τοπία που έχεις φωτογραφήσει.
Αν πειραματιστείς λιγάκι μαζί της θα δείς ότι είναι πολύ εύκολη στην χρήση και μεταμορφώνει τις ερασιτεχνικές φωτογραφίες σου σε επαγγελματικές!
 20054_Snapseed-Photo-Editing-On-iPhone-22_w1120.jpg 

3)''UNUM'': Αν ασχολείσαι με το instagram και ανεβάζεις συχνά θα έχεις αναρωτηθεί αν η καινούργια σου φωτογραφία ταιριάζει με τις προηγούμενες ετσί ώστε να έχεις ένα αρμονικό προφίλ. Για να μπορέσεις να δείς αν η καινούργια εικόνα ταιριάζει με τις παλιές χωρίς να χρειάζεται να την δημοσιεύσεις μπορείς να την ανεβάσεις στην εφαρμογή UNUM και αυτή θα σου δείξει πως ακριβώς θα είναι όταν την δημοσιεύσεις! Έτσι μπορείς να πετύχεις ένα αρμονικό προφίλ εντυπωσιάζοντας όποιον μπαίνει. 

us-ipad-3-unum-design-perfection-for-instagram.jpeg

 

 4)''Instafollowers'': Η τελευταία εφαρμογή δεν έχει να κάνει με φωτογραφίες αλλά είμαι σίγουρη ότι σε ενδιαφέρει! Φαντάζομαι οι φoρές που έψαχνες σε όλους σου τους ακόλουθους για να δείς ποιός συνεχίζει να σε ακολουθεί και ποιός σε έχει κάνει ''unfollow'' είναι πολλές.
Τώρα όμως με την εφαρμογή αυτή θα μπορείς κατευθείαν να βλέπεις ποιός σε έκανε ''unfollow'' αλλά και ποιά άτομα ακολουθείς τα οποία όμως δεν ακολουθούν εσένα.

Νομίζω το kit για ένα τέλειο προφίλ στο instagram είναι έτοιμο. Ώρα να γίνεις ο επόμενος ''influencer''.
Kάλή τύχη!