Ταξίδεψε στην χώρα μας. Είναι πανέμορφη!


Αν για κάτι είμαστε περήφανοι σε αυτή την χώρα είναι η ομορφιά της. Είναι πανέμορφη χώρα η Ελλάδα. Και όχι μόνο τα νησιά, αλλά ολόκληρη η χώρα. Είναι φανταστική η χώρα που ζούμε και πρέπει να την εξερευνήσουμε και να την εκμεταλλευτούμε στο έπακρο. Ναι, το να πάμε ένα ταξίδι στην Ευρώπη με τα φθηνά εισιτήρια που βρίσκουμε συχνά είναι πολύ δελεαστικό, αλλά κάποιες φορές το να κάνουμε μια χειμερινή εκδρομή στην χώρα μας, μας βοηθάει να την δούμε με άλλο μάτι. Να την εκτιμήσουμε περισσότερο.

H περίοδος των Χριστουγέννων είναι μια καλή ευκαιρία να κάνουμε ένα μίνι ταξιδάκι και να απολαύσουμε τους πανέμορφους χειμερινούς προορισμούς που έχει η Ελλάδα. Οι 5 αγαπημένοι μας, παρακάτω!

Ζαγοροχώρια

https://www.instagram.com/p/Bqu3RqhF_vc/

Τα Ζαγοροχώρια βρίσκονται περίπου 470 χιλιόμετρα μακριά από την Αθήνα και 350 χιλιόμετρα μακριά από τη Θεσσαλονίκη. Είναι λίγο μακριά. Παρόλα αυτά, αξίζει να δεις τα γραφικά χωριά που έχουν τα Ζαγοροχώρια.

Καστοριά-Λίμνη Καστοριάς

https://www.instagram.com/p/Bq4x99rhlDX/

Τα παγωμένα νερά της Λίμνης Καστοριάς αποτελούν από τα πιο όμορφα αξιοθέατα στην χώρα μας. Η όψη της παραμυθένια και το χωριό τόσο cosy και χειμωνιάτικο που θα σε κάνουν να νιώσεις…. «χειμώνα» στο έπακρο!

Μέτσοβο

https://www.instagram.com/p/Bq5VlwTFr1A/

Μόνο για να δοκιμάσεις το τυρί Μετσόβου, αρκεί για να επισκεφθείς το Μέτσοβο! Είναι από τους τοπ προορισμούς στην Ελλάδα και υπάρχει λόγος! Τα εκπληκτικά παραδοσιακά πέτρινα σπίτια και η ορεινή φύση θα σε κάνει να θέλεις να μείνεις εκεί για πάντα!

Λίμνη Πλαστήρα

https://www.instagram.com/p/Bq4rpEsFUz3/

Άλλη μια παραμυθένια λίμνη στην Ελλάδα που η όψη της σου κόβει την ανάσα! Είναι κοντά στην Αθήνα (και τη Θεσσαλονίκη), ενώ έχει πολύ ωραίο φαγητό!

Καρπενήσι

https://www.instagram.com/p/CWJmBHxMCnh/

ΟΚ, είναι λίγο ακριβούτσικο, μιας και είναι από τους τοπ προορισμούς στην χώρα μας τον χειμώνα, παρόλα αυτά, αξίζει να πας! Για το πανέμορφο τοπίο, το φανταστικό φαγητό, τα πανέμορφα σαλέ και φυσικά το χιονοδρομικό κέντρο–έτσι για να εξασκήσεις και τα χόμπι σου άμα θες.

Κεντρική φωτό: Instagram @sipakisnikos