Οι μεγαλύτεροι gamers βαθμολογούν τα καλύτερα βιντεοπαιχνίδια


Μερικοί από τους μεγαλύτερους gamers στον κόσμο καλούνται να βαθμολογήσουν τα καλύτερα videogames όλων των εποχών. Από τις αρχές του ’80 έως και τώρα τα videogames έχουν σημαντικό ρόλο στην ποπ κουλτούρα.

Από το ’80 παιχνίδια όπως το Atari, το Nintendo, το Sega, το Game Boy κ.ά. παρουσίασαν στον κόσμο μια νέα γενιά πραγμάτων όσον αφορά τα βιντεοπαιχνίδια. Με τα χρόνια, αυτά έχουν εξελιχθεί τόσο ώστε πλέον να υπάρχει ένα τεράστιο community με gamers. Η βιομηχανία των videogames ξεπερνάει τα 100 δισεκατομμύρια δολάρια και αναπτύσσεται καθημερινά όλο και περισσότερο.

Το ranker.com λοιπόν, ζήτησε από τους μεγαλύτερους gamers όλων των εποχών να βαθμολογήσει τα Καλύτερα Βιντεοπαιχνίδια όλων των εποχών και πρώτο στην λίστα προκύπτει το «The Legend of Zelda: Ocarina of Time» (1998). Δεύτερο έρχεται το The Elder Scrolls V: Skyrim (2011), ενώ στην τρίτη, την τέταρτη και την πέμπτη θέση βρίσκονται τα classics, Super Mario: Super Mario Bros 3 (1988), Super Mario World (1990) το Super Mario 64 (1996).

Η λίστα δεν έχει απόλυτα αντικειμενικό χαρακτήρα, μιας και η άποψη του κάθε gamer είναι διαφορετική. Κατά καιρούς κυκλοφορούν διάφορες λίστες οι οποίες βασίζονται σε διαφορετικούς παράγοντες κάθε φορά, όπως στις πωλήσεις.

Δες αναλυτικά την λίστα από το ranker.com, εδώ.

 

Φωτό: Sean Do / Unsplash