Οι εκπληκτικοί πίνακες που έχουν κάνει τον γύρο του Instagram


Αν έχεις δει ποτέ τον Timothée Chalamet και έχεις σκεφτεί, «Μου θυμίζει κάτι από Caravaggio», να ξέρεις δεν είσαι ο μόνος. Ο γνωστός ηθοποιός, ο οποίος από την στιγμή που τον είδαμε στο αριστουργηματικό, “Call me by your name” του Luca Guadagnino αποτελεί έναν από τους πιο ταλαντούχους ηθοποιούς της γενιάς μας.

Απ’ ότι φαίνεται λοιπόν, δεν είναι μόνο το ταλέντο του στην ηθοποιία που εμπνέει. Είναι και το ίδιο του πρόσωπο. Ένας καλλιτέχνης –του/της οποίου το όνομα δεν έχει γίνει γνωστό- στο Instagram, αποφάσισε να αφιερώσει έναν ολόκληρο λογαριασμό, αλλά και τα περισσότερα έργα του/της, στον εν λόγω ηθοποιό!

Αναπαράγει λοιπόν, πασίγνωστους πίνακες ζωγραφικής, θρυλικών καλλιτεχνών, βάζοντας το πρόσωπο του Chalamet ως «πρωταγωνιστή».

Ο/Η καλλιτέχνης δηλώνει αστειευόμενος στο bio του προφίλ: «Απ’ ότι φαίνεται ο Timothée Chalamet έχει υπάρξει έμπνευση σε καλλιτέχνες από την εποχή του da Vinci».

To αποτέλεσμα είναι πραγματικά εξαιρετικό! Απόλαυσε παρακάτω!

https://www.instagram.com/p/Bk0JLZCAcEp/?utm_source=ig_embed

https://www.instagram.com/p/BlQkD51guGq/?taken-by=chalametinart

https://www.instagram.com/p/BlgZJxaACSO/?taken-by=chalametinart

https://www.instagram.com/p/BlLw9WPgWt1/?taken-by=chalametinart

https://www.instagram.com/p/BlGVyKYgv2j/?taken-by=chalametinart

https://www.instagram.com/p/Bk-t-kZAeIg/?taken-by=chalametinart

https://www.instagram.com/p/Bk5lTywAusE/?taken-by=chalametinart https://www.instagram.com/p/Bkx1tJngkXY/?taken-by=chalametinart

https://www.instagram.com/p/BlBUZ4zgkbo/?utm_source=ig_embed

Κεντρική φωτό: Instagram @ chalametinart