Πρωινός καφές στο γραφείο, chatting, σχέδια για το καλοκαίρι και ένας διαγωνισμός τεχνολογίας με δώρα για όλους τους συμμετέχοντες!


Από την προηγούμενη εβδομάδα έχει γίνει... viral. Το είδαμε σε τηλεοπτική διαφήμιση, στο βραδινό σερφάρισμα του καναπέ, ανάσκελα στο κρεβάτι -με το κινητό ψηλά- την ώρα που ξεκοκκαλίζαμε τα social, ακόμα και σήμερα το πρωί στις αφίσες έξω από το κατάστημα ΓΕΡΜΑΝΟΣ που είναι απέναντι από τα γραφεία μας. 

Δεν είναι άλλωστε και πολλές οι φορές που γίνονται διαγωνισμοί στους οποίους κερδίζουν όλοι, εννοώ διαγωνισμοί κανονικοί... Πρώτο θέμα, λοιπόν, στο γραφείο (άντε και... μετά τον προγραμματισμό των αδειών μας και το Μουντιάλ) ήταν αυτό. Ένας νέος διαγωνισμός που απευθύνεται α) στους λάτρεις της τεχνολογίας (δηλαδή σε όλους μας) και β) σε όσους θέλουν να είναι "σιγουράκι" η νίκη (δηλαδή πάλι σε όλους μας). 

Ο διαγωνισμός αυτός μόλις ξεκίνησε, λέγεται Splash Into Summer, τον έχουν ετοιμάσει τα καταστήματα ΓΕΡΜΑΝΟΣ και επιφυλάσσει δώρα για όλους. Αυτό καταλάβαμε από το πρώτο σποτάκι που είδαμε και ξέρετε ότι συχνά-πυκνά παρουσιάζουμε από τα Youth Trends τέτοιους διαγωνισμούς, γιατί το... δωρεάν δεν το μίσησε κανείς.

Πάμε να δούμε τι διαπιστώσαμε.
 

10.00 (το πρωί): Παραλαμβάνοντας τον καφέ

Με τα κινητά ανά χείρας, κατεβάζουμε τα e-mail και πιάνουμε τα κινητά μας. Βρίσκουμε το link του διαγωνισμού. Είναι αυτό (θα ανοίξει σε νέο παράθυρο).
 

10.02: Δεύτερη γουλιά

Ξεκινάμε. Η Ιωάννα, η Λένα, ο Ηλίας και η Αγγελική. Κάνουμε Shazam το icon που βλέπουμε στην οθόνη μας.

germanos001.jpg


Εννοούμε Shazam με την κάμερα, μην μπερδευτεί κανείς και ψάχνει τον ήχο!
 

10.03: Μη μου μιλάς για καλοκαίρια...

germanos_main3.jpg


Φορτώνει μια Augment Reality εμπειρία στην οθόνη των κινητών μας, με καλοκαιρινά elements και ήχο που μας μεταφέρουν σε καλοκαιρινό και χαλαρό mood. Εδώ κάπου είμαστε έτοιμοι να διακτινιστούμε στις παραλίες που μας περιμένουν το ΣΚ, αλλά κρατιόμαστε...
 

10.05: Ένα βήμα πριν

germanos03.jpg

Συμπληρώνουμε τη φόρμα με τα στοιχεία μας, αποδεχόμαστε τους όρους και λαμβάνουμε στο κινητό έναν κωδικό.
 

10.08: Πάμε για το δώρο

Εγκαταλείπουμε ομαδικώς το γραφείο και πηγαίνουμε στο γειτονικό κατάστημα ΓΕΡΜΑΝΟΣ για να δούμε το δώρο μας... 

germanos005.jpg


Κερδίζουν όλοι;

Ναι... Φτάσαμε στο κατάστημα ΓΕΡΜΑΝΟΣ, συμπληρώσαμε τον κωδικό στα ειδικά διαμορφωμένα tablet που θα έχουν «φορτωμένο» το app της εφαρμογής και είδαμε αμέσως το τι κερδίσαμε: βραχιόλι USB, δωροεπιταγές 20 ευρώ κ.α. Είναι τόσο εύκολο... . Αναστατώσαμε λίγο τους ανθρώπους, 4 φουριόζοι-ες, έτοιμοι-ες να κερδίσουν εδώ και τώρα δώρα και να κάνουν ρεπορτάζ, αλλά... γείτονες είμαστε, κάτι θα έχουν καταλάβει ήδη για μας...

Εν τάχει...

* Απλή διαδικασία.
* Καλοκαιρινό mood, ειδικά η AR εμπειρία.
* Όλοι κερδίζουν. Με την ευχή μας για ένα... SAMSUNG Galaxy S9, SAMSUNG Gear Sport, SAMSUNG Level Box Slim. 

Κάνε click εδώ και ξεκίνα.

Όπως πάντα, αναμένουμε και τις δικές σου εντυπώσεις ή προτάσεις για διαγωνισμούς που αξίζει να αναφέρουμε!

[σσ. Στον διαγωνισμό συμμετείχαν οι: Λένα Αλεξανδράκη, Ηλίας Γκιόλβας, Ιωάννα Νικολάου, Αγγελική Ντελή - εγώ και οι 3 "μούσες" μου (χα!), δηλαδή]...