Σε άλλο level λέμε!


Μια νέα σειρά φιγουρών Star Wars θα κυκλοφορήσει το Hot Toys. Οι φιγούρες αυτές είναι εξαιρετικά ρεαλιστικές, τόσο ώστε να μοιάζουν σαν αληθινές!

Η συλλογή έχει ήδη κάνει τον γύρο του κόσμου στην κοινότητα των συλλεκτών για την ακρίβεια και τεχνολογία κατασκευής της.

Η σειρά περιλαμβάνει όλους τους σημαντικούς χαρακτήρες των ταινιών, συμπεριλαμβανομένου και μίας νεότερης version του Yoda από το Star Wars: Episode II – Attack of the Clones.

Όλες οι φιγούρες δημιουργήθηκαν με νέα, ειδικά καλούπια, υφασμάτινα μαλλιά και ειδικά σχεδιασμένα ρούχα, για υπάρχει όσο το δυνατόν πιο ρεαλιστικό αποτέλεσμα.

Όλοι οι χαρακτήρες είναι διαθέσιμοι online (pre-order), όπως αυτοί των Obi-Wan Kenobi, Darth Maul, R2-D2, Luke Skywalker, Jabba the Hut κ.ά.

Οι περισσότερες φιγούρες διατίθενται σε διάφορα μεγέθη, ενώ μερικοί χαρακτήρες (όπως ο Yoda) έχει και μία ανθρώπινων διαστάσεων version. Oι τιμές ξεκινάνε στα $95 δολάρια και η συλλογή είναι διαθέσιμη εδώ.

5starwarsfigures_01.jpg5starwarsfigures_02.jpg5starwarsfigures_03.jpg5starwarsfigures_04.jpg5starwarsfigures_05.jpg5starwarsfigures_06.jpg