Εικόνες που κόβουν την ανάσα!


Το πιο εύκολο πράγμα στην ζωή είναι να παραβλέπουμε τις μικρές της απολαύσεις. Είναι πανεύκολο λοιπόν, να «κολλήσουμε» στον βούρκο μιας καθημερινότητας που δεν μας ικανοποιεί.

Ειρωνικά όμως, είναι αυτές τις βαρετές, καθημερινές στιγμές που δεν έχουμε ή δεν θέλουμε να κάνουμε τίποτα και απλά να κοιτάμε άσκοπα την οθόνη του κινητού μας, που τελικά βρίσκουμε την έμπνευση που χρειαζόμαστε. Πολλές φορές αυτό συμβαίνει στο άκουσμα ενός νέου ή ενός τραγουδιού. Στο να διαβάσουμε μια φράση ή απλά να δούμε μια εικόνα.

Η φράση «μια εικόνα, χίλιες λέξεις» έχει βάση. Μπορεί να δούμε την εικόνα ενός κτιρίου και να εντυπωσιαστούμε. Να δούμε τα πρόσωπα μικρών παιδιών σε εμπόλεμες ζώνες και να κινητοποιηθούμε. Να δούμε έναν όμορφο τόπο από ένα μέρος της Γης που δεν έχουμε ξαναπατήσει και να μας κάνει να… πατήσουμε το «κλικ» και να κλείσουμε εισιτήρια για αυτό τον προορισμό.

Ναι, είναι αυτές οι αδέξιες, νωχελικές και άσκοπες στιγμές που τελικά πολλά μπορούν να αλλάξουν μέσα μας. Μία απ’ αυτές τις στιγμές θα βιώσεις και τώρα. Αρκεί να δεις τις παρακάτω φωτογραφίες από μερικά από τα πιο όμορφα μέρη στον κόσμο και θα σου δώσουν και πάλι λαχτάρα για τη ζωή.

 

Cascate del Mulino, Σατούρνια

10mostbeautifulplacesonearth_01.jpg

Gordes, Γαλλία

10mostbeautifulplacesonearth_02.jpg

Lake Powell, Γιούτα

10mostbeautifulplacesonearth_03.jpg

Tu Le Valley, Βιετνάμ

10mostbeautifulplacesonearth_04.jpg

Budapest, Ουγγαρία

10mostbeautifulplacesonearth_05.jpg

Mauritius, Ανατολική Αφρική

10mostbeautifulplacesonearth_06.jpg

Havana, Κούβα

10mostbeautifulplacesonearth_07.jpg

Arashiyama, Κιότο

10mostbeautifulplacesonearth_08.jpg

Vinicunca, Cusco Region, Περού

10mostbeautifulplacesonearth_09.jpg

Ναυάγιο Ζάκυνθος, Ελλάδα

10mostbeautifulplacesonearth_10.jpg