Αυτά είναι τα πιο όμορφα μέρη στον κόσμο

Εικόνες που κόβουν την ανάσα!

Κείμενο: Κέλλυ Νόβακ

Το πιο εύκολο πράγμα στην ζωή είναι να παραβλέπουμε τις μικρές της απολαύσεις. Είναι πανεύκολο λοιπόν, να «κολλήσουμε» στον βούρκο μιας καθημερινότητας που δεν μας ικανοποιεί.

Ειρωνικά όμως, είναι αυτές τις βαρετές, καθημερινές στιγμές που δεν έχουμε ή δεν θέλουμε να κάνουμε τίποτα και απλά να κοιτάμε άσκοπα την οθόνη του κινητού μας, που τελικά βρίσκουμε την έμπνευση που χρειαζόμαστε. Πολλές φορές αυτό συμβαίνει στο άκουσμα ενός νέου ή ενός τραγουδιού. Στο να διαβάσουμε μια φράση ή απλά να δούμε μια εικόνα.

Η φράση «μια εικόνα, χίλιες λέξεις» έχει βάση. Μπορεί να δούμε την εικόνα ενός κτιρίου και να εντυπωσιαστούμε. Να δούμε τα πρόσωπα μικρών παιδιών σε εμπόλεμες ζώνες και να κινητοποιηθούμε. Να δούμε έναν όμορφο τόπο από ένα μέρος της Γης που δεν έχουμε ξαναπατήσει και να μας κάνει να… πατήσουμε το «κλικ» και να κλείσουμε εισιτήρια για αυτό τον προορισμό.

Ναι, είναι αυτές οι αδέξιες, νωχελικές και άσκοπες στιγμές που τελικά πολλά μπορούν να αλλάξουν μέσα μας. Μία απ’ αυτές τις στιγμές θα βιώσεις και τώρα. Αρκεί να δεις τις παρακάτω φωτογραφίες από μερικά από τα πιο όμορφα μέρη στον κόσμο και θα σου δώσουν και πάλι λαχτάρα για τη ζωή.

 

Cascate del Mulino, Σατούρνια

10mostbeautifulplacesonearth_01.jpg 

Gordes, Γαλλία

10mostbeautifulplacesonearth_02.jpg 

Lake Powell, Γιούτα

10mostbeautifulplacesonearth_03.jpg 

Tu Le Valley, Βιετνάμ

10mostbeautifulplacesonearth_04.jpg 

Budapest, Ουγγαρία

10mostbeautifulplacesonearth_05.jpg 

Mauritius, Ανατολική Αφρική

10mostbeautifulplacesonearth_06.jpg 

Havana, Κούβα

10mostbeautifulplacesonearth_07.jpg 

Arashiyama, Κιότο

10mostbeautifulplacesonearth_08.jpg 

Vinicunca, Cusco Region, Περού

10mostbeautifulplacesonearth_09.jpg 

Ναυάγιο Ζάκυνθος, Ελλάδα

10mostbeautifulplacesonearth_10.jpg