Winter is coming.


Αν είσαι και εσύ τρελός φαν του “Game of Thrones” (υπάρχει κάποιος που δεν είναι;), τότε μόλις σου βρήκα το ονειρικό σου μέρος για διακοπές.

Αν τα πας καλά με το κρύο και τις υπό του μηδέν θερμοκρασίες, τότε υπάρχει το τέλειο μέρος για εσένα. Σε αυτό το μέρος, μπορείς να παίξεις με το χιόνι, να θυμηθείς πόσο αγαπάς τον χειμώνα και κυρίως το “Game of Thrones”.

Το μέρος αυτό είναι ένα ειδικά διαμορφωμένο ξενοδοχείο κατασκευασμένο από πάγο, το οποίο είναι εμπνευσμένο από την γνωστή, επιτυχημένη σειρά του HBO!

Ένα ταξιδάκι μέχρι την Φιλανδία και θα εκεί θα βρεις το Lapland Hotels μέρος του SnowVillage, ένα resort το οποίο έχει συνεργαστεί με το HBO Nordic, με σκοπό να δημιουργήσει αυτό το “ice hotel”,  το οποίο είναι μέρος του χωριού του χιονιού!

got_theme_icehotel_01.jpg 

Το εντυπωσιακό ξενοδοχείο των 18.5 τ.μ. διαθέτει πάνω από 18 εκατομμύρια κιλά χιονιού και 350.000 κιλά πάγου! Όπως είναι φυσικό, μέχρι την άνοιξη τα πάντα έχουν λιώσει στο ξενοδοχείο.

Μέσα στο ξενοδοχείο, μπορεί κανείς να βρει ειδικά διαμορφωμένους χώρους εμπνευσμένους από το GoT, όπως το Hall of Faces που υπάρχει και στο Braavos, τεράστια γλυπτά πάγου σε σχήμα δράκων και φυσικά το πολυπόθητο Iron Throne, κατασκευασμένο κι αυτό από πάγο.

got_theme_icehotel_03.jpg

Επίσης, το ξενοδοχείο πάγου περιλαμβάνει 25 δωμάτια, σε μεσαιωνικού τύπου διακόσμηση που θα σε κάνει να αισθανθείς σαν τον Lord ή την Lady του Βορρά!

got_theme_icehotel_02.jpgΣημαντικό είναι να γνωρίζει κανείς, ότι το ξενοδοχείο δεν έχει θέρμανση, γιατί πολύ… θα λιώσει!

Οι επισκέπτες του “Game of Thrones” ξενοδοχείου και του SnowVillage μπορούν επίσης να απολαύσουν το Ice Bar, το Ice Restaurant, αλλά και το Ice Chapel μια εσωτερικού χώρου γκαλερί που διαθέτει εκθέματα σχετικά… με τι άλλο; Το χιόνι και τον πάγο!

Και φαν της σειράς να μην είσαι πάντως, μπορείς να απολαύσεις το εντυπωσιακό SnowVillage στο οποίο μπορείς να δεις τα Northern Lights, να πας για σαφάρι ή να μία βόλτα με ένα τάρανδο.

got_theme_icehotel_04.jpg 

Αν λοιπόν, θέλεις να νιώσεις και εσύ σαν τον… “King of the North”, έστω και για λίγες ημέρες, μπορείς μέχρι τις 8 Απριλίου που είναι ανοιχτό το ξενοδοχείο!