Pack you bags, φεύγουμε για Ελλάδα!


Δεν ξέρω για εσένα, αλλά προσωπικά, κάθε γιορτές με πιάνουν… τάσεις φυγής! Λατρεύω τα Χριστούγεννα και ακόμη περισσότερο λατρεύω την οικογένειά μου. Παρόλα αυτά, αυτές τις γιορτινές ημέρες που επιβάλλεται να επισκεφθείς τους δικούς σου ή που πρέπει να πας να δεις την τάδε θεία σου που έχει την γιορτή της ή να δώσεις τα δώρα στα ανιψάκια σου καμιά φορά οι γιορτές των Χριστουγέννων καταλήγουν να είναι πολύ… busy, με όλες αυτές τις οικογενειακές υποχρεώσεις!

Ε, κάπου εκεί μετά τα Χριστούγεννα, είναι και που με πιάνουν αυτές οι… τάσεις και αρχίζω να νιώθω ότι χρειάζομαι λίγη ξεκούραση και ανάγκη από νέες εικόνες, νέα τοπία.

Κάπου εκεί λοιπόν, είναι τέλειο να κάνουμε και ένα ταξιδάκι! Είμαι σίγουρη ότι έχεις ανάγκη και εσύ αν ξεφύγεις, και τα καλά νέα είναι ότι δεν χρειάζεται να μπεις σε αεροπλάνο και να «φυγαδευτείς» για να βρεις έναν όμορφο και εορταστικό προορισμό!

Στην Ελλάδα έχουμε εκπληκτικά και θαυμάσια μέρη που θα σε κάνουν να συνειδητοποιήσεις πόσο όμορφη είναι η χώρα μας και τον χειμώνα, και ότι μόλις μερικά χιλιόμετρα απόστασης που διέσχισες, άξιζαν να τα κάνεις και με το παραπάνω!

#1. Ζαγοροχώρια

#2. Καστοριά

12placestovisitonchristmas_greece_02.jpg

#3. Καϊμακτσαλάν

#4. Λίμνη Πλαστήρα

12placestovisitonchristmas_greece_04.jpg

#5. Μέτσοβο

https://www.instagram.com/p/BpoPZ0gnrP6/

#6. Αράχωβα

#7. Νυμφαίο

https://www.instagram.com/p/BcxVL6CHdsH/?tagged=nimfaio

#8. Πήλιο

12placestovisitonchristmas_greece_08.jpg

#9. Καρπενήσι

12placestovisitonchristmas_greece_09.jpg

#10.Ορεινή Κορινθία

12placestovisitonchristmas_greece_10.jpg

#11.Ναύπλιο

12placestovisitonchristmas_greece_11.jpg

#12. Τρίκαλα

https://www.instagram.com/p/BcsDxIThP1M/?taken-by=milosxotikon