Τα Τsakiris Chips το έριξαν στα yo, προκαλώντας χαμό στο ίντερνετ.


Όλα τα είχαμε δει, αγρότες της ελληνικής επαρχίας να κινούνται σε ρυθμούς χιπ χοπ, όχι. Όλα αυτά βέβαια, μέχρι πριν λίγες ώρες, όταν και ένα βίντεο έκανε την εμφάνισή του στο διαδίκτυο, προκαλώντας χαμό.

Πρόκειται για το νέο διαφημιστικό των Tsakiris Chips, το οποίο δείχνει όλα τα... περίεργα που συμβαίνουν στη φάρμα, πριν φτάσουν τα πατατάκια από 100% φρέσκες πατάτες, στο στόμα μας. 

Το σύνθημα για να ξεκινήσουν οι... ρίμες, δίνει ένα τρακτέρ το οποίο στην αρχή του βίντεο, κινείται σε ρυθμούς χιπ χοπ (ω ναι). Στο επόμενο πλάνο, μια αγρότισσα με κλασική εμπριμέ φούστα και γαλότσες, επιδίδεται σε twerk και μπορεί άνετα να χαρακτηριστεί το απόλυτο highlight! 

Μετά, ένας αγρότης κάνει χορευτική κίνηση με τα χέρια, παρόμοια με την κλασική που κάνουμε όταν μπαίνει το κομμάτι "Get low" του Lil Jon. To the windowww...
 

tothewallon.jpg


Η μουσική παίζει ρυθμικά και δε ξέρεις με τι να πρωτοχαμογελάσεις, μέχρι που εμφανίζεται η κατσίκα στο πλάνο η οποία ναι μεν καταφέρνει να κλέψει τις εντυπώσεις αλλά όχι για πάρα πολύ! Και αυτό γιατί εμφανίζεται ο... Μηδενιστής! Ο γνωστός ράπερ, βεβαίως, δε θα μπορούσε να λείπει από ένα τέτοιο έξυπνο, φρέσκο και επιτέλους προσεγμένο διαφημιστικό.
 

teamout.jpg
 

Το στόρι ολοκληρώνεται με τις φρέσκες πατάτες να εγκρίνονται από τους αρμόδιους και το φορτηγό Tsakiris να αποχωρεί, προφανώς προς το μέρος που οι πρώτες ύλες θα μετατραπούν στα αγαπημένα μας πατατάκια!

Yo σε όλους όσους σκέφτηκαν αυτό το κόσνεπτ και το εκτέλεσαν τόσο ωραία! Αν δεν το έχεις κάνει ακόμα share, ιδού το διαμαντάκι:

{youtube}2LrCN_1nwdA{/youtube}